zor o birazSen gidersen masacre ile serhati keserizkütük efendi fırsat kolluyor zaten
![]()
zor o birazSen gidersen masacre ile serhati keserizkütük efendi fırsat kolluyor zaten
![]()
LCDP geliyor. Benim diziyi onun sonrasına bıraktım, şimdilik film izliyorum ben de![]()
LCDP'den sonra dizi mi var
Lucifer izlemiştim zaten
Ağustostan sonra izlemeye diyorum abicim ben şuan noktaladım dizileriLucifer izlemiştim zatenYou'nun tarihi belli oldu mu sanki? Punisher benlik değil
![]()
Gelecek mi eminmisinAğustostan sonra izlemeye diyorum abicim ben şuan noktaladım dizileri![]()
![]()
Hem rahmetliylede izleyecek dizi kalmalı @Harunnn60 @MasacRE ne kadar pehleselerde
![]()
![]()
![]()
Geçen yıl gibi erken gelecek yine hatta dahada erken olabilirGelecek mi eminmisin![]()
Ahahaha Allah kolaylık versin kütük artık yuvarlanır dururGeçen yıl gibi erken gelecek yine hatta dahada erken olabilir![]()
![]()
@Harunnn60
@MasacRE i önüne atacam önce hain kütükle oynasın fok biraz![]()
ahh nerde o günler
Bana bulaşmazdı benden kaçardı zaten senle buluşmak için gündüz bile gelebilirdi
Evet bu benim yaşlılığım ama kimsenin kocası değilim
kardeşin @Çiğdem gibi kuruyup gideceksin demek hadi o kuruyunca kız kurusu oluyor senEvet bu benim yaşlılığım ama kimsenin kocası değilim![]()
Senle Haruna face konusunda kütüğede dizi izleme konusunda açıklamaları olması lazımBana bulaşmazdı benden kaçardı zaten senle buluşmak için gündüz bile gelebilirdi![]()
Errrrrrrkek