Kuranderde kaldın herhalde iyice mantıksızlaştı konuşmaların.Asıl sen uydurma be vikipediden bakmadıysan da kaynağın yanlış benim dediklerim gerçek![]()
Kuranderde kaldın herhalde iyice mantıksızlaştı konuşmaların.Asıl sen uydurma be vikipediden bakmadıysan da kaynağın yanlış benim dediklerim gerçek![]()
Kurander ne be 😱Kuranderde kaldın herhalde iyice mantıksızlaştı konuşmaların.![]()
Teşekkürler.
Cahil deyince kızıyorsun bir de. Cereyan demek hiç mi duymadın bir dizide falan.Kurander ne be 😱
Sorma ben de istemeye istemeye aldım listeye.Listenin tek kötü yanı şu velet kız @xemrexxx![]()
![]()
Kanal 7 sayesinde ne abartıldı izleyende yok öyle kafalarına göre bir sürü bölüm çekmişler ama kurtulduk şükür
@xBUGRAx @serhatt @Aserat @Forumdash
Oha ilk kez duyuyorum dizide kim kullansın be senin memleketine özgü bi kelime benceTeşekkürler.
Cahil deyince kızıyorsun bir de. Cereyan demek hiç mi duymadın bir dizide falan.![]()
Listenin tek kötü yanı şu velet kız @xemrexxx![]()
![]()
Kanal 7 sayesinde ne abartıldı izleyende yok öyle kafalarına göre bir sürü bölüm çekmişler ama kurtulduk şükür
@xBUGRAx @serhatt @Aserat @Forumdash
Buğraya katılıyorum
pis röntgenci
Haha böyle de herkesin içinde malamat olursun işte.Oha ilk kez duyuyorum dizide kim kullansın be senin memleketine özgü bi kelime bence![]()
Teşekkürler.emeğine sağlık @Aserat sıralama muazzam![]()
Anket yap görelim kaç kişi biliyor yiyorsa yapHaha böyle de herkesin içinde malamat olursun işte.![]()
Konuştukça batıyorsun çırpınma daha fazla.Anket yap görelim kaç kişi biliyor yiyorsa yap![]()
Konuştukça batıyorsun çırpınma daha fazla.![]()
Hanzo sana benzer paçozun başkanıNerden buluyor böyle hanzoları yaa@xemrexxx
Keyfim yerine geldi.