jürileri değiştirmelisin benceMemlekete gideceğim ve bilgisayardan giremeyeceğim için mecburi araya girecek.Ama Ağustos ortasından sonra ikisi de tekrar yayında.
![]()
jürileri değiştirmelisin benceMemlekete gideceğim ve bilgisayardan giremeyeceğim için mecburi araya girecek.Ama Ağustos ortasından sonra ikisi de tekrar yayında.
![]()
unutma beniyi yarım sezon daha sürdürseydin 1.ydi pissssssss .ss😱 Unutma Beni böyle eklenmeye mi başlamış.
Bizim Evin Halleri. ❤ Kanal 1 kapanınca atv yerine FOX'a transfer olsaydı hâlâ devam ediyordu...![]()
Biliyorum çok istiyorsun ama böyle iyi.jürileri değiştirmelisin bence![]()
Müstahak Focus'a.unutma beniyi yarım sezon daha sürdürseydin 1.ydi pissssssss .ss
istediğimden değil, hepsi bi kere parlak seçti farklı kişilere seçtirmelisin artıkBiliyorum çok istiyorsun ama böyle iyi.Sonrasında başka format düşünüyorum kısmetse ona girersin.
![]()
Evet kesinlikle istediğinden değil.istediğimden değil, hepsi bi kere parlak seçti farklı kişilere seçtirmelisin artık![]()
üstüne parlak versen de olmamEvet kesinlikle istediğinden değil.Konuk jüri olabilirsin belki ama düşünmem lazım.
![]()
O zaman oturduğun yerden kudurmaya devam edersin.üstüne parlak versen de olmam![]()
Hadi bir soru sorayım o zaman
O bilmez vikipediden almış yanlış bilgi, 1300 bölüm falan sürdü net bilgidirHadi bir soru sorayım o zamanFerhunde Hanımlar'ın arkasındaki birkaç dizi daha fazla yıl yayında kalmış ama en çok bölüm sayısı Ferhunde Hanımlar'a ait. Nasıl olmuş o iş haftada 7 gün mü yayınlamışlar diziyi ne yapmışlar
![]()
Ben de onu merak ettim belki sezon finali falan yapmadan yayınlamışlardır.Hadi bir soru sorayım o zamanFerhunde Hanımlar'ın arkasındaki birkaç dizi daha fazla yıl yayında kalmış ama en çok bölüm sayısı Ferhunde Hanımlar'a ait. Nasıl olmuş o iş haftada 7 gün mü yayınlamışlar diziyi ne yapmışlar
![]()
Sen sus be kenarın dilberi.O bilmez vikipediden almış yanlış bilgi, 1300 bölüm falan sürdü net bilgidir@Aserat
Noldu gerçekler canını mı sıktıBen de onu merak ettim belki sezon finali falan yapmadan yayınlamışlardır.
Sen sus be kenarın dilberi.![]()
Teşekkürler.Güzel bir liste olmuş yeni ve eskinin birleşimiyle.![]()
Gerçekler değil senin uydurduğun sözde gerçekler. Vikipedi'ye bakmadım bile.Noldu gerçekler canını mı sıktı![]()
Asıl sen uydurma be vikipediden bakmadıysan da kaynağın yanlış benim dediklerim gerçekGerçekler değil senin uydurduğun sözde gerçekler. Vikipedi'ye bakmadım bile.![]()