1 gününü oyuna diğer gününü izlemeye ayır ben seni beklerim yetiştiririzde sanırım zaten 4 bölümbence deBiraz soluklanalım
Son 1 saat kaldı onu da yarın bakarım , akşam da senin kini izlerim
![]()
1 gününü oyuna diğer gününü izlemeye ayır ben seni beklerim yetiştiririzde sanırım zaten 4 bölümbence deBiraz soluklanalım
Son 1 saat kaldı onu da yarın bakarım , akşam da senin kini izlerim
![]()
Aynen1 gününü oyuna diğer gününü izlemeye ayır ben seni beklerim yetiştiririzde sanırım zaten 4 bölüm![]()
İstersen ben yarın gelmeden izliyim yorumumu yapayım sende izleyince bakarsın izleyip öyle mola vereyi aradan çıkarAynen
Sende bugün bir 45 dk izle en azından![]()
tmmİstersen ben yarın gelmeden izliyim yorumumu yapayım sende izleyince bakarsın izleyip öyle mola vereyi aradan çıkar![]()
1:05 Yaklaşıyortmm
Bak senle beraber izliyorum kıymetini bilbirazdan da yat
![]()
Erken kalkacağım iyi geceler sana ??1:05 Yaklaşıyor![]()
![]()
![]()
Tamam cnm bende oyunu izlerim cicili bicili rüyalarErken kalkacağım iyi geceler sana ??
Yine uzun bir bölümdü 7.videoda bitiyor
GüldümYine uzun bir bölümdü 7.videoda bitiyor
Fısıldayanlarla karşılaşmasını merak ediyordum adamın bu çok komikti videoyu aç![]()
![]()
Glen ilk bölümelrdeymiş biz tanıyamadıkGüldümhele fısıldayan çocuğu glene benzetmesi
Senin gibi değişik benzetmeler yapıyor
Son 1 saati bitiremeden spoiler verme sakın![]()
Şeye de çok güldüm yaGlen ilk bölümelrdeymiş biz tanıyamadıkYok aa izledimde yorumumu yapacam bildirimlerden vakit bulamadım
![]()
Orangutan kılıklı diyorum ben ona en gıcık oŞeye de çok güldüm yabir şişko kız var ya çok bağırınca adam bir sus be dedi
orada güldüm
birde bu girse ölür hemen dedi çok komikti orası
![]()
Aynen fark ettimOrangutan kılıklı diyorum ben ona en gıcık o![]()
![]()
Birde zombi oğlana aşık oldu oyunu oynayan adam
![]()
![]()
![]()
Var o konuda bahsediceğim şeylerde yorum yaparkan bahsederim yoksa dicek bşi kalmıcakAynen fark ettim
Şu şişko kızın yanında ki o çocuk ne gıcıktı ya mal mal konuştu , bende iyi geçindim adam gibi , şimdi zaten sorunlarımız var yeni sorunlar yatmaya gerek yok
Adam , AJ'yi boynun tutulacak dedi orası da komikti![]()
Yorumlarına hastayım cnm biliyorsunVar o konuda bahsediceğim şeylerde yorum yaparkan bahsederim yoksa dicek bşi kalmıcak![]()
![]()
![]()
Hhaha evet sadece düz oyunu oynasak sıkıcı olabilirdi oyunu oynayan adam eğlence katıyorYorumlarına hastayım cnm biliyorsungece bende bitirince yaparım
ama oynayan adam sayesinde komedi dozu yükselmiş oyunun
![]()
Şaşırma ifadesine bitiyorumHhaha evet sadece düz oyunu oynasak sıkıcı olabilirdi oyunu oynayan adam eğlence katıyorBirde herşeye Allahım bu nasıl oyun one bune diyip duruyor
![]()
![]()
![]()
Sen 7.videoyumu izlemedin 6 ı izledim demişsin çünkü 7 kısa cnmŞaşırma ifadesine bitiyorum![]()
Akşama bakarım sabah kahvaltı yaparken izledimSen 7.videoyumu izlemedin 6 ı izledim demişsin çünkü 7 kısa cnm![]()