1 gününü oyuna diğer gününü izlemeye ayır ben seni beklerim yetiştiririzde sanırım zaten 4 bölümbence de Biraz soluklanalım Son 1 saat kaldı onu da yarın bakarım , akşam da senin kini izlerim
1 gününü oyuna diğer gününü izlemeye ayır ben seni beklerim yetiştiririzde sanırım zaten 4 bölümbence de Biraz soluklanalım Son 1 saat kaldı onu da yarın bakarım , akşam da senin kini izlerim
Aynen1 gününü oyuna diğer gününü izlemeye ayır ben seni beklerim yetiştiririzde sanırım zaten 4 bölüm
İstersen ben yarın gelmeden izliyim yorumumu yapayım sende izleyince bakarsın izleyip öyle mola vereyi aradan çıkarAynen
Sende bugün bir 45 dk izle en azından
tmmİstersen ben yarın gelmeden izliyim yorumumu yapayım sende izleyince bakarsın izleyip öyle mola vereyi aradan çıkar
1:05 Yaklaşıyortmm
Bak senle beraber izliyorum kıymetini bil birazdan da yat
Erken kalkacağım iyi geceler sana ??1:05 Yaklaşıyor
Tamam cnm bende oyunu izlerim cicili bicili rüyalarErken kalkacağım iyi geceler sana ??
Yine uzun bir bölümdü 7.videoda bitiyorAdamın 6.videosunu izledim çok komik yerler vardı @Çiğdem
Güldüm hele fısıldayan çocuğu glene benzetmesi Senin gibi değişik benzetmeler yapıyorYine uzun bir bölümdü 7.videoda bitiyor
Fısıldayanlarla karşılaşmasını merak ediyordum adamın bu çok komikti videoyu aç
Glen ilk bölümelrdeymiş biz tanıyamadık Yok aa izledimde yorumumu yapacam bildirimlerden vakit bulamadımGüldüm hele fısıldayan çocuğu glene benzetmesi Senin gibi değişik benzetmeler yapıyor
Son 1 saati bitiremeden spoiler verme sakın
Şeye de çok güldüm ya bir şişko kız var ya çok bağırınca adam bir sus be dedi orada güldüm birde bu girse ölür hemen dedi çok komikti orasıGlen ilk bölümelrdeymiş biz tanıyamadık Yok aa izledimde yorumumu yapacam bildirimlerden vakit bulamadım
Orangutan kılıklı diyorum ben ona en gıcık o Birde zombi oğlana aşık oldu oyunu oynayan adamŞeye de çok güldüm ya bir şişko kız var ya çok bağırınca adam bir sus be dedi orada güldüm birde bu girse ölür hemen dedi çok komikti orası
Aynen fark ettimOrangutan kılıklı diyorum ben ona en gıcık o Birde zombi oğlana aşık oldu oyunu oynayan adam
Var o konuda bahsediceğim şeylerde yorum yaparkan bahsederim yoksa dicek bşi kalmıcakAynen fark ettim
Şu şişko kızın yanında ki o çocuk ne gıcıktı ya mal mal konuştu , bende iyi geçindim adam gibi , şimdi zaten sorunlarımız var yeni sorunlar yatmaya gerek yok
Adam , AJ'yi boynun tutulacak dedi orası da komikti
Yorumlarına hastayım cnm biliyorsun gece bende bitirince yaparım ama oynayan adam sayesinde komedi dozu yükselmiş oyununVar o konuda bahsediceğim şeylerde yorum yaparkan bahsederim yoksa dicek bşi kalmıcak
Hhaha evet sadece düz oyunu oynasak sıkıcı olabilirdi oyunu oynayan adam eğlence katıyor Birde herşeye Allahım bu nasıl oyun one bune diyip duruyorYorumlarına hastayım cnm biliyorsun gece bende bitirince yaparım ama oynayan adam sayesinde komedi dozu yükselmiş oyunun
Şaşırma ifadesine bitiyorumHhaha evet sadece düz oyunu oynasak sıkıcı olabilirdi oyunu oynayan adam eğlence katıyor Birde herşeye Allahım bu nasıl oyun one bune diyip duruyor
Sen 7.videoyumu izlemedin 6 ı izledim demişsin çünkü 7 kısa cnmŞaşırma ifadesine bitiyorum
Akşama bakarım sabah kahvaltı yaparken izledim sonlar da belki sahne değişikliği olabilir o yüzden merak ediyorumSen 7.videoyumu izlemedin 6 ı izledim demişsin çünkü 7 kısa cnm