Tamam işte Maggie kadın başrol bu da erkek başrol
Rick yoksa gerisi çöp!!!! @MasacRE
Şu soruyu doğru insana mı sordunSenin de nasıl bir Rick aşkın varmış, adam çıktı diye 8 sezon izlediğin diziyi bıraktın
@Çiğdem Daryl ayrılsa sen bırakır mısın TWD'yi
Merak ettiğimden sordum zaten bana destek olsun diye değilŞu soruyu doğru insana mı sordun
Şu soruyu doğru insana mı sordun
Kadın başrol Carol moruğu malesef Maggie kovulan birisiSenin de nasıl bir Rick aşkın varmış, adam çıktı diye 8 sezon izlediğin diziyi bıraktın
@Çiğdem Daryl ayrılsa sen bırakır mısın TWD'yi
Destek istenen bi soru hamlesi bu Ve vermemiş de bacııııım @ÇiğdemMerak ettiğimden sordum zaten bana destek olsun diye değil
Geri dönünce başrol olduğu yerine dönerKadın başrol Carol moruğu malesef Maggie kovulan birisi
Daryl çıkarsa dizi biticeği için mecbur bakamıcaz
Destek istesem Çiğdem'e mi sorarım sence? Sanki çok mantıklı bir cevap vermiş, Daryl ayrılsa dizi bitermişmişDestek istenen bi soru hamlesi bu Ve vermemiş de bacııııım @Çiğdem
Denze düşen yılana sarilir yaniDestek istesem Çiğdem'e mi sorarım sence? Sanki çok mantıklı bir cevap vermiş, Daryl ayrılsa dizi bitermişmiş
Destek istesem Çiğdem'e mi sorarım sence? Sanki çok mantıklı bir cevap vermiş, Daryl ayrılsa dizi bitermişmiş
Hahah biter tabi ayoll Neganmı götürücek diziyi Darly bitene kadar idare edecek dizi bitmeden çıkma ihtimali yokDestek istenen bi soru hamlesi bu Ve vermemiş de bacııııım @Çiğdem
Ya sen senaristlik yapmayı bırak sorduğum soruya cevap ver be, alt tarafı evet veya hayır diyeceksinHahah biter tabi ayoll Neganmı götürücek diziyi Darly bitene kadar idare edecek dizi bitmeden çıkma ihtimali yok
Cevap verirdim şuan ama @Forumdash abicimin mesajından sonra vazgeçtim ona tuzak kurmakmış amacınYa sen senaristlik yapmayı bırak sorduğum soruya cevap ver be, alt tarafı evet veya hayır diyeceksin
Gerçekten merak ettiğimden sordum ya, insanı deli edersiniz siz abi kardeş @ForumdashCevap verirdim şuan ama @Forumdash abicimin mesajından sonra vazgeçtim ona tuzak kurmakmış amacın
Ya sen senaristlik yapmayı bırak sorduğum soruya cevap ver be, alt tarafı evet veya hayır diyeceksin
Yaaa Darly'den sonra başröl mu var acaba Rick dursa hadi neyseCevap verirdim şuan ama @Forumdash abicimin mesajından sonra vazgeçtim ona tuzak kurmakmış amacın
Yaa bacım doğru yere parmak basmiş. Senaristlik diyorsun ama başrol kim var en yakın Yapımcı olarak ben söyluyorum kimse yok @ÇiğdemGerçekten merak ettiğimden sordum ya, insanı deli edersiniz siz abi kardeş @Forumdash
Bak bu da senaristlik yapıyor, FTWD ilk baştaki bütün başrolleri öldürerek devam etti diziye, yani oluyor @ÇiğdemYaaa Darly'den sonra başröl mu var acaba Rick dursa hadi neyse
Gerçekten merak ettiğimden sordum ya, insanı deli edersiniz siz abi kardeş @Forumdash
Yaaa Darly'den sonra başröl mu var acaba Rick dursa hadi neyse
Yaa bacım doğru yere parmak basmiş. Senaristlik diyorsun ama başrol kim var en yakın Yapımcı olarak ben söyluyorum kimse yok @Çiğdem
Darly çıkınca izleyemicez yanı cevap bu bence mantıklı ve doğru olan ayollBak bu da senaristlik yapıyor, FTWD ilk baştaki bütün başrolleri öldürerek devam etti diziye, yani oluyor @Çiğdem