The Walking Dead The Game - Season 1&4 - Genel Sohbet ve Yorum Konusu

@Çiğdem 2.Bölüm fragmanını izledim şuan. :A Tahminin doğru çıktı. 😵 Netten filan bakmadın dimi. 😱😳

Ben gelmesine çok sevindim ama size fena bilenmiş sanırım. :A

Aaa yok ama hanı sen o değil ben kel kafalı kadından bahsediyorum demiştin 😱 İkinci sezondan beridir bekliyorudm ben bunun gelmesini ama onun yeirne Knıy gelmiş kurtulmuştuk :A

Aaa adı batsın adınımı hatırlıyorum :F Yaşlı gıcık adamın kızıydı işte ormanda terk etmiştik :A :A :A
Evet o biraz yaşlanmış ama :A

69654

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem
  • Güldürdün
Reactions: Harunnn60
Sen o dedin diye şey ettim yoksa fragmandakı benzemiyor dahada gıcıklasmıs yaslandıkça 😱😱😱

Birde o L e düşmandı şapkalı kıızın o an oyuncakalrıyla oynaması dısında yaptığı bişi yoktu kimden intikam alıcakkı bu kaçık ecünnü :A :A :A
Onu bende anlamadım, fragmanda Lee sana bakarken öldü sende AJ'ye bakarken öleceksin diyor :D

2'yi bu gece izleriz sanırım? :A

Yorumuna da cevap vereceğim , gün boyu güldüm baya. :A

• Güldürdün
Onu bende anlamadım, fragmanda Lee sana bakarken öldü sende AJ'ye bakarken öleceksin diyor :D

2'yi bu gece izleriz sanırım? :A

Yorumuna da cevap vereceğim , gün boyu güldüm baya. :A
Aaa ver evet senin için detaylı yazmaya çalısıyoruz :A

Zaten oyunu oynayan adam L gibi olursa şapkalı kızın sonu diyip duruyordu inş olmaz :(

• Üzücü
Hayır gece oynayacağım , daha zevkli :F Sabahta adamı izleyeceğim :A Bana kalsa şimdi başlarımda az sohbet edeyim buradan :A
Tamam sen yetiştirebiliceksen bana sorun değil yarına yorumlayacak şekilde hazırlarım kendimi cnm :A Ama hevesimizi kaçırdın fragmanda :F Oyunu oynayan adamın tepkisi ne olacak bakalım :F

• Güldürdün
Tamam sen yetiştirebiliceksen bana sorun değil yarına yorumlayacak şekilde hazırlarım kendimi cnm :A Ama hevesimizi kaçırdın fragmanda :F Oyunu oynayan adamın tepkisi ne olacak bakalım :F
Ben aksine gaza geldim mal kadınları severim :F Kaçta başlayacağız?

Yetiştiririm umarım sabahta adama bakacağım kahvaltı yaparken :A

• Güldürdün
Ben aksine gaza geldim mal kadınları severim :F Kaçta başlayacağız?

Yetiştiririm umarım sabahta adama bakacağım kahvaltı yaparken :A
Gündüz geldimde izlemiş olarak gelirim 1-2 gibi gündüz :A

Seninki geliyor zatende biz oyunu oynayan adamla ona karşı tekrar cephe alırız :Z :Z :Z

• Güldürdün