The_Erinch
Favori Üye
O etiket ettiğim 3 kişi, samimi olduğum 3 kişi sadece. Ben senin gibi cin düşünemiyorum kusura bakma..Aradaki fark kadar isim etiket etmişsin. O kişileri etiket ederken siz belirleyeceksiniz demişsin. Bu bildiğin tamamı ile kural dışı bir durum. Yukarıdaki (47 numaralı mesaj) etiketine bir şey yapmadım misal ama sen gelip burada oy farkı sayısı ve isimleri etiketleyip yönlendirme yaparsan silmem kadar doğal bir durum yok.
Benzerini gece @Yakamoz-Asi yapmıştı ve kendisine benzer bildirim yolladım. O gayet anlayışla karşıladı.
Senelerdir etkinliklerde kaç kere bunun uyarısını yaptık.
Birilerini etiket edip başka yorumlar yapmak ayrı ama oy vermemiş kişileri (oy farkı kadar) etiket edip yönlendirme yapmak çok farklı.
Akşama oy vermemiş isimleri biz etiket ederiz. Sürekli yaptığımız şeyler. Etkinlik sahibi insanları oy kullanması için etiket eder. Sonrasında siz o isimlere yorum yapabilirsiniz
Ne skoru söyledim, ne ona buna oy verin dedim.
Neyse konuşmamın anlamı yok, dediğin gibi kendi etkinliğin, biz kimiz ki etiket yapalım.
O kadar detay ve Kuralların içinde birgün boğulup gideceksin.
------
Sen bana iletirsin dostum. Masada demlenirken 😄😄😄Niye abi uğra sandıkları boṣ bırakma.![]()