Netflix The OA - 1. ve 2. Sezon Yorumları

1.Bölüme baktım aslında ben bu dizinin konusunu biliyordum yanı forumda soğuk baktığım dizilerden biriydi çünkü fantastik öğesi barındırmayan normal bir dizi bu :A @MasacRE Bakmadan şey ediyorsun demesin diye birde inatla hayır bu fantastik dizi diyince bir bakayım içine dedim ama yok aklımda kaldığı gibi normal bir dizi :F Eminim güzeldir ama ben normal yabancı dizi izleyemiyorum birde 2 sezonmuş zaten yetiştiremem gitmeden @Yiğitt @MasacRE @Forumdash siz güzel bir ekip olarak izleyin @Harunnn60 ile oyunumuzu izleriz bizde sonra Ağustosta bulusuruz :A :A :A
Bi fikir değişikliği görmedim bacım:F Dün gecenin aynısı döktürmüşün:A @Harunnn60

Sen dün gece onca savun savun savun sonra ben bunu izlicem de:F @MasacRE hayır kendin tek takılmak istiyordun neden önerdin? Hadi önerecek kadar heveslendin kendin neden ilk bölüme bakmadın:F

Bi fikir değişikliği görmedim bacım:F Dün gecenin aynısı döktürmüşün:A @Harunnn60

Sen dün gece onca savun savun savun sonra ben bunu izlicem de:F @MasacRE hayır kendin tek takılmak istiyordun neden önerdin? Hadi önerecek kadar heveslendin kendin neden ilk bölüme bakmadın:F
Bana izletti kendisi dyor kı ben bu diziyi izlemem diyor :A :A :A @MasacRE @Harunnn60

Kütükte olsa kalbi vardır kırılmasın diye baktım ama gerçekten izlenecek bişi yok fantastikliği geçtim bir aksiyon olur vsyle olur hareketsiz boş sahnelerle doluydu :A @MasacRE Kendiside nedense bugün ben bu diziyi izlemem moduna büründü bizim basımızı yakıcaktı abicim :A :A :A

Bana izletti kendisi dyor kı ben bu diziyi izlemem diyor :A :A :A @MasacRE @Harunnn60

Kütükte olsa kalbi vardır kırılmasın diye baktım ama gerçekten izlenecek bişi yok fantastikliği geçtim bir aksiyon olur vsyle olur hareketsiz boş sahnelerle doluydu :A @MasacRE Kendiside nedense bugün ben bu diziyi izlemem moduna büründü bizim basımızı yakıcaktı abicim :A :A :A
İyi ki seni vekil etmişim:F Gerçi ben diğer dizimi bitrip size yetişecektim:A

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem
İyi ki seni vekil etmişim:F Gerçi ben diğer dizimi bitrip size yetişecektim:A
Dizi duruyor aslında hem @MasacRE de dünyaya açılsın :A :A :A
arthdal-chronicles-640-1559219604.jpg

Bunun açıklamasını 9024628462362 defa yaptım ama, yormayın artık beni :T:

İçerik bile yazmamiş. Bacım diye üstüne gitmek istemedim:F Atlayarak dizi izlediğini 7 düvel biliyor, duymadık sağır sultan kalmadı:A Kim bilir belki de atlayarak baktı izlediğim dizimi acaba diye:F
İzlediği kısımlara aksiyon denk gelmemişse ikna etmemiz mümkün değil bacını :A