İşte sen izleyip anlatacaktınİzlediği kısımlara aksiyon denk gelmemişse ikna etmemiz mümkün değil bacını![]()
İşte sen izleyip anlatacaktınİzlediği kısımlara aksiyon denk gelmemişse ikna etmemiz mümkün değil bacını![]()
Beni dinlemez kiİşte sen izleyip anlatacaktın![]()
Etiketlemişsin yalnızHarunnn60 diye etiketlesem bakmazdındestere olunca damlıyorsun. Hesabı sende mı ne
![]()
Ay şunların adını anmayın Allah aşkına, sonra kendilerine değerli zannediyorlar.![]()
![]()
İçerik bile yazmamiş. Bacım diye üstüne gitmek istemedimAtlayarak dizi izlediğini 7 düvel biliyor, duymadık sağır sultan kalmadı
Kim bilir belki de atlayarak baktı izlediğim dizimi acaba diye
![]()
Dizi okadar boş ki @MasacRE bile bakmak istemiyorİzlediği kısımlara aksiyon denk gelmemişse ikna etmemiz mümkün değil bacını![]()
Ballandıra ballandıra anlatacaktın. @destere nasıl tongaya düşürmüş feyz alBeni dinlemez ki![]()
Hayır sade etiketlediğimde gelmemezlik yapıyorEtiketlemişsin yalnız![]()
destere tongaya düşürünce de 1 bölüm izleyip gerçeği öğreniyor sonuçta, ne fark edecek sankiBallandıra ballandıra anlatacaktın. @destere nasıl tongaya düşürmüş feyz al
@Harunnn60 ile birlikte geldiler![]()
En azından "ben diyince izlemiyor" diyip drama queen'e bağlamayacaktındestere tongaya düşürünce de 1 bölüm izleyip gerçeği öğreniyor sonuçta, ne fark edecek sanki![]()
Ballandıra ballandıra anlatacaktın. @destere nasıl tongaya düşürmüş feyz al
@Harunnn60 ile birlikte geldiler![]()
O CW dizileri izliyordu kütük izlemez oyüzden bir fok olamıyor işte kütük kütük gberecekdestere tongaya düşürünce de 1 bölüm izleyip gerçeği öğreniyor sonuçta, ne fark edecek sanki![]()
Aaa bu diziyi tek ben izledim ama onuda hatırlatayım ayoll @MasacREEn azından "ben diyince izlemiyor" diyip drama queen'e bağlamayacaktın![]()
Ee burada da baktı işte ilk bölümeEn azından "ben diyince izlemiyor" diyip drama queen'e bağlamayacaktın![]()
He gördük CW dizisine yorumunu
atlaya atlaya dimi bacım
darkEe burada da baktı işte ilk bölüme(yine başa döndük
)
Yine entrkalı ay yapım dizileri izliyor sanırım şuan abicimEe burada da baktı işte ilk bölüme(yine başa döndük
)
Özel bildirim kurdumHarunnn60 diye etiketlesem bakmazdındestere olunca damlıyorsun. Hesabı sende mı ne
![]()
Olsa izlicem
Hhaha şu çok iyiydi ya@xemrexxx de izledi, onunla ortak diziniz oldu işte ne güzel![]()
Böyle bir şey yazmış mı ? 😱