Biz de dizi arıyoruz işte Varsa forumda izlenmeyen söyle 2 haftalık zamanda cıkaralımBen keşfettim diziyi, bu dizi nasıl patlamadı şaşırtıcı. Gayet de ilgi çekici bir iş halbuki.
İkinci sezonu izlemedim, onu da halletmem lazım bi ara.
Biz de dizi arıyoruz işte Varsa forumda izlenmeyen söyle 2 haftalık zamanda cıkaralımBen keşfettim diziyi, bu dizi nasıl patlamadı şaşırtıcı. Gayet de ilgi çekici bir iş halbuki.
Tamam başlıyoruz o zaman buna Yiğit sen zaten baştan izleyip duruyorsun, buna da baştan başla bizle @Harunnn60 @Çiğdem siz de izleyinBen keşfettim diziyi, bu dizi nasıl patlamadı şaşırtıcı. Gayet de ilgi çekici bir iş halbuki.
Siz ne zaman başlıyonuz? Bu gece başlamazsınız heraldeTamam başlıyoruz o zaman buna Yiğit sen zaten baştan izleyip duruyorsun, buna da baştan başla bizle @Harunnn60 @Çiğdem siz de izleyin
Tamam başlıyoruz o zaman buna Yiğit sen zaten baştan izleyip duruyorsun, buna da baştan başla bizle @Harunnn60 @Çiğdem siz de izleyin
Seveceğinizden eminim ya, çok iyi iş. Daha 2-3 ay önce izlemiştim, tekrar başlamam. Sizle beraber 2. sezonu tamamlamış olurum ben de, başlayınBiz de dizi arıyoruz işte Varsa forumda izlenmeyen söyle 2 haftalık zamanda cıkaralım
Ben indirip izliyorum, bu gece indirir yarın başlarımSiz ne zaman başlıyonuz? Bu gece başlamazsınız heralde
Bu da beyin yakıyor diyorlar, için kararmadı mı?Seveceğinizden eminim ya, çok iyi iş. Daha 2-3 ay önce izlemiştim, tekrar başlamam. Sizle beraber 2. sezonu tamamlamış olurum ben de, başlayın
CMTS ben de başlarım @Harunnn60 @Çiğdem siz ne zaman?Ben indirip izliyorum, bu gece indirir yarın başlarım
İlk sezonu rahattı, öyle beyin yakacak bir olayı yok ya. Rahat bağlıyorlar. İkinci sezonun ilk bölümünü izlemiştim, aşırı kopuktu olaylar, sanki farklı hikaye izliyorum gibiydim. Yani ilk sezon rahat, siz izleyin gelin de ikinci sezon da beraber kararır içimiz.Bu da beyin yakıyor diyorlar, için kararmadı mı?
Brezilya dizisi değil mi buCMTS ben de başlarım @Harunnn60 @Çiğdem siz ne zaman?
hmmm o zamn şey daha çokturBrezilya dizisi değil mi bu
Çiğdem TWD izleyecektik?Bu arada bu dizinin ilk bölümüne yarın bakacam bakalım neymiş Ama dediklerimin aksine fantastik krıterlerime uyarsa devam ederim yanı devam edip etmicemi 1.bölüm sonunda söylerim @Harunnn60 @Forumdash
@MasacRE için ilk bölüme bakıp öyle karar verecem @Yiğitt
Kesin beğenmeyeceksin ama hadi bir bak bakalımBu arada bu dizinin ilk bölümüne yarın bakacam bakalım neymiş Ama dediklerimin aksine fantastik krıterlerime uyarsa devam ederim yanı devam edip etmicemi 1.bölüm sonunda söylerim @Harunnn60 @Forumdash
Ya onu da izler, sadece ilk bölümüne bakacak alt tarafıÇiğdem TWD izleyecektik?
Ben zaten 2-3 gün geç başlıcam Size yetişecem.Bu arada bu dizinin ilk bölümüne yarın bakacam bakalım neymiş Ama dediklerimin aksine fantastik krıterlerime uyarsa devam ederim yanı devam edip etmicemi 1.bölüm sonunda söylerim @Harunnn60 @Forumdash
Ya beğenmedim izlemeyeceğim diyecek zaten bilmiyor musun @Çiğdem iBen zaten 2-3 gün geç başlıcam Size yetişecem.
Ama bizim için de devam edecekYa beğenmedim izlemeyeceğim diyecek zaten bilmiyor musun @Çiğdem i
Çiğdem TWD izleyecektik?
Kesin beğenmeyeceksin ama hadi bir bak bakalım
Ya onu da izler, sadece ilk bölümüne bakacak alt tarafı
Ben zaten 2-3 gün geç başlıcam Size yetişecem.
Ya beğenmedim izlemeyeceğim diyecek zaten bilmiyor musun @Çiğdem i
Ben destereyede 1.bölümüne bakarım beğenmezsem kusura bakma diyordumAma bizim için de devam edecek
Stranger'dayaptiği gibi birini gündüz diğerini gece @Çiğdem @Harunnn60
Beğenirsin bence, ön yargılı kalma.Bu arada bu dizinin ilk bölümüne yarın bakacam bakalım neymiş Ama dediklerimin aksine fantastik krıterlerime uyarsa devam ederim yanı devam edip etmicemi 1.bölüm sonunda söylerim @Harunnn60 @Forumdash
Kaliteden anlamadığını belli etmemeliydin...1.Bölüme baktım aslında ben bu dizinin konusunu biliyordum yanı forumda soğuk baktığım dizilerden biriydi çünkü fantastik öğesi barındırmayan normal bir dizi bu @MasacRE Bakmadan şey ediyorsun demesin diye birde inatla hayır bu fantastik dizi diyince bir bakayım içine dedim ama yok aklımda kaldığı gibi normal bir dizi Eminim güzeldir ama ben normal yabancı dizi izleyemiyorum birde 2 sezonmuş zaten yetiştiremem gitmeden @Yiğitt @MasacRE @Forumdash siz güzel bir ekip olarak izleyin @Harunnn60 ile oyunumuzu izleriz bizde sonra Ağustosta bulusuruz