Haftanın En Çok Görüntülenen Konuları
Haftanın En Çok Mesaj Yazılan Konuları
Haftanın En Çok Reaksiyon Puanı Alan Mesajları
Çok saçma değil mi 7 bin görüntülenme Forumda hata var benceHaftanın En Çok Görüntülenen Konuları
@xBUGRAx Maden bulmuş @Forumdash abiciminde dediği gibi Acunun botları sayesinde @Aserat @Sherlock @Yiğitt @xemrexxx @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt
Hergün en az 100 kişilik ziyaret edkibi gleiyordu konuya Ama artık trend açıklandığı iin botları geri çekmiş @xBUGRAx şuan 0 kişi dahada gelen olmaz iş bitti sonucta @Sherlock @Forumdash @xemrexxx @Aserat @Yiğitt @Harunnn60Çok saçma değil mi 7 bin görüntülenme Forumda hata var bence
bi şike olduğu ortada açıkçaHergün en az 100 kişilik ziyaret edkibi gleiyordu konuya Ama artık trend açıklandığı iin botları geri çekmiş @xBUGRAx şuan 0 kişi dahada gelen olmaz iş bitti sonucta @Sherlock @Forumdash @xemrexxx @Aserat @Yiğitt @Harunnn60
Başarılarının devamını diliyorum
Zirvedekiler daima yalnızdır...
@Çiğdem @serhatt @xemrexxx @Aserat @Forumdash @Sherlock @Yiğitt @bazinga @ozgur2113 @dreamy
@ozgur2113 Biraz toparlanmış sonunda
bi şike olduğu ortada açıkça
Seray ne alaka ya?
Adamın konusunu her gün 100 kişi tıklıyordu alnının teriyle kazandıZirvedekiler daima yalnızdır...
@Çiğdem @serhatt @xemrexxx @Aserat @Forumdash @Sherlock @Yiğitt @bazinga @ozgur2113 @dreamy
Ne manada@ozgur2113 Biraz toparlanmış sonunda
Sakalları çok iğrençti sankı 100 yıl mağarada alı konulmuş ve insan içine kaırşmış gibiydi @ozgur2113Ne manada
Sakalları çok iğrençti sankı 100 yıl mağarada alı konulmuş ve insan içine kaırşmış gibiydi @ozgur2113
Şimdi güzel bir adama benzemiş
Attığım videolara bakmıyor musun 😱
Buna bakmıyordumAttığım videolara bakmıyor musun 😱
Ben hep Ender'den atıyorum diğerlerine bakıyormusunBuna bakmıyordum