Acun Ilıcalı'dan 'Survivor 2020' Açıklaması!

Yiğitt

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
46,593
Puanı
1,060
69387

Survivor 2019'un bitmesinin ardından gözler 'Survivor 2020' detaylarına çevrildi!

Yapımcılığını ve sunuculuğunu Acun Ilıcalı'nın üstlendiği, ekranların fenomen yarışması 'Survivor 2020' hakkında Ilıcalı'dan açıklama geldi. TV8'de yayınlanan 'Gel Yazın Konuşalım' programına konuk olan Ilıcalı, "Gelecek yıl yeni formatta bir Survivor düşünüyoruz. Bu yıl Survivor'ın farklı bir müşterisi oldu. Beklediğimizi yüzde yüz aldık diyemem. Ama iki ülke için çok faydalı oldu. Yunan çocuklar ve bizimkiler pırıl pırıldı. Yunanistan'da gündemde olan bir isimim. Her dakika bir Türk prodüksiyonu olduğunu ve Acun'un yaptığını herkes biliyordu" dedi.

'Survivor 2020' Şubat'ta TV8'de!

• Güldürdün
  • Harika
Reactions: Çiğdem and Gizmen
Ekli dosyayı görüntüle 69387
Survivor 2019'un bitmesinin ardından gözler 'Survivor 2020' detaylarına çevrildi!

Yapımcılığını ve sunuculuğunu Acun Ilıcalı'nın üstlendiği, ekranların fenomen yarışması 'Survivor 2020' hakkında Ilıcalı'dan açıklama geldi. TV8'de yayınlanan 'Gel Yazın Konuşalım' programına konuk olan Ilıcalı, "Gelecek yıl yeni formatta bir Survivor düşünüyoruz. Bu yıl Survivor'ın farklı bir müşterisi oldu. Beklediğimizi yüzde yüz aldık diyemem. Ama iki ülke için çok faydalı oldu. Yunan çocuklar ve bizimkiler pırıl pırıldı. Yunanistan'da gündemde olan bir isimim. Her dakika bir Türk prodüksiyonu olduğunu ve Acun'un yaptığını herkes biliyordu" dedi.

'Survivor 2020' Şubat'ta TV8'de!
Yeni format olursa çöker, ALL star olmalı idi.

• Beğendim
Reactions: Angelica
Seneye Türk-Yunan All-Star yap kral ama bu sezonki Türklerden kimseyi almamak şartıyla.

Bu vasat sezonu unutturarak ‘’efsane”lere yakışır bir şekilde devam edecektir. Yeni format deyince endişelendim ama artık Acun akıllanmıştır diye umuyorum. :Z

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem
Bu kötü Survivor üstüne All Star ile toparlamaları lazımdı. Ya da ünlüler-gönüllülere dönmeleri.