Aaa işte bunu atıp duruyordunuz ne oldunu az önce merak ettim Güzelim şarkıcıyı ne hale getirmişsinizBen hep Ender'den atıyorum diğerlerine bakıyormusun
Aaa işte bunu atıp duruyordunuz ne oldunu az önce merak ettim Güzelim şarkıcıyı ne hale getirmişsinizBen hep Ender'den atıyorum diğerlerine bakıyormusun
Bundan sonra attığım videolara bakmazsan konuşmam senleAaa işte bunu atıp duruyordunuz ne oldunu az önce merak ettim Güzelim şarkıcıyı ne hale getirmişsiniz
Gerek yokmuş bakmayada hata ettim işte ayollBundan sonra attığım videolara bakmazsan konuşmam senle
çok manalı şeyler atıyorum hepsine bak bidahakineGerek yokmuş bakmayada hata ettim işte ayoll
Aaa evet çok manalı gerçektençok manalı şeyler atıyorum hepsine bak bidahakine
Kız senin yaptığın yemek yenir mi yazık o insanlaraAaa evet çok manalı gerçekten
Bir mutfağa kaçayım ben akşam yemeğini hazırlıyayım yine ara sıra bakarım ne haltlar karıstırıyorsunuz pilavın yanına güzel bir etli kurufasulye yapacam @xemrexxx @Harunnn60 @Forumdash
Zevksiz şey sen ne anlarsın. 🙄Sakalları çok iğrençti sankı 100 yıl mağarada alı konulmuş ve insan içine kaırşmış gibiydi @ozgur2113
Şimdi güzel bir adama benzemiş
Çok saçma değil mi 7 bin görüntülenme Forumda hata var bence
Uyanık olsan zirveyi alırdınBiz her zaman uyanığınız seni gidi sinsi.
Sen yap ozamanKız senin yaptığın yemek yenir mi yazık o insanlara
@serhatt ın ilk paylaştığı fotolarda eski zaman insanları gibiydinZevksiz şey sen ne anlarsın. 🙄
Benim sakallarım hiçbir zaman o kadar uzun olmaz.
aaa ne yapıcam be parayla dışarda yemek varkenSen yap ozaman
Kıskançlıktan çamurlaşma@serhatt ın ilk paylaştığı fotolarda eski zaman insanları gibiydin
Baban ödüyordur nasılsaaaa ne yapıcam be parayla dışarda yemek varken
Bu fotodakı iltifatlarıma tşşk etmedi hala @ozgur2113 beyKıskançlıktan çamurlaşma
Babamı görmiyorum ki ben, parlaklarım ödüyorBaban ödüyordur nasılsa