atilla olgaç o zamanlar hem hayat bilgisi hem kurtlar vadisinde iki dizide de oynuyormuşAylar önce Venanın kaybolduğu bölümü aradığımı söylemiştim geçenlerde bulmuştum @mrt-06 Amil beyin Vennana üzülmesi çok hoşuma gidiyor 53:00-55:00 olan kısım çok hoşş böyle insanların birilerine değer verme sahneleri hep ilgimi çekmiştir zaten 20 yıl olacak hala aklımda bu kalmış
Aaa evet Hayat Bilgisi 2.sezonuyla Showa gelince kanallarda aynı olmuştu Birinde din öğretmeni oynuyor ve içkiye karşı konusuyor diğerinde racon kesip viski içiyoratilla olgaç o zamanlar hem hayat bilgisi hem kurtlar vadisinde iki dizide de oynuyormuş
evet zıt rollerde oynamışAaa evet Hayat Bilgisi 2.sezonuyla Showa gelince kanallarda aynı olmuştu Birinde din öğretmeni oynuyor ve içkiye karşı konusuyor diğerinde racon kesip viski içiyor
Çok usta oyuncudur Samanyolunda yine bir dizisi vardı izlediğim adı aklıma gelmiyor şuandaevet zıt rollerde oynamış
Sen de dinle ablacım bakalım aklına hangi sahneler gelecek.Az Sülüman müziğinden dinlenmiş olur @xemrexxx de
Bende vadi müziklerinden dinlenmiş olurum @xemrexxxSen de dinle ablacım bakalım aklına hangi sahneler gelecek.
Valla gözlerim doldu mesajını okuyuncaOkul çıkışı eve yürürken arkadaşıma sevinçle bu akşam Hayat Bilgisi var dediğim günlere dönmek istiyorum...