TVen Eski Dizileri İzliyoruz 1.Bölüm

Hangi Sahne Daha İyi?

• Kullanılan toplam oy
    11
Anam ben bu formatı şey yapayım "Eski Dizileri İzliyoruz" her bölüm farklı dizileri izleteyim size. Haftaya Elveda Rumeli mesela. :A Hem eskileri yad ederiz böylece. :A @xBUGRAx @xemrexxx @Aserat
Bana uyar o diziyide izliyordum ve bişiyi fark ettim bu kütük @MasacRE eskiden izliyormussun herşeyi demiştide şimdiki gibi net ortamı youtube yok 1 tane tüplü tv var ve tüm dizileri izliyorduk gerçekten hatta aynı gün olanları bile nasıl ediyorduk bilmiyorum ama :A :A :A @Harunnn60 @Forumdash @serhatt @xemrexxx @xBUGRAx @sokak sanati @Yiğitt

Bana uyar o diziyide izliyordum ve bişiyi fark ettim bu kütük @MasacRE eskiden izliyormussun herşeyi demiştide şimdiki gibi net ortamı youtube yok 1 tane tüplü tv var ve tüm dizileri izliyorduk gerçekten hatta aynı gün olanları bile nasıl ediyorduk bilmiyorum ama :A :A :A @Harunnn60 @Forumdash @serhatt @xemrexxx @xBUGRAx @sokak sanati @Yiğitt
Eskiden pt1 - pt2 vardı birisi biter diğer dizinin tekrarı olurdu sağolsun bu işleyişi kanal d bozmuştu ilk :A Özeti 21.00 a çıkardı tabi bide dizi süreleri de her geçen sene artınca :A @mrt-06

• Güldürdün
  • Harika
Reactions: mrt-06 and Çiğdem
Cidden öyleydi. Ben ders çalışırdım gerçi kanepede ama bir gözüm tv'de olurdu. :F Annem tv izlerken bize mısır patlatırdı kışın kestane yapardı. Bazen dizi izlerken yer sofrası kurardık ailecek geçerdi her akşam..

• Harika
Reactions: Çiğdem
Asıl nerde zibidi var onu buluyorsun :F :F :F
69204

• Güldürdün
  • İlginç