Konuya kalp ankete oy versene.Sayın Atacan lütfen!
Ekli dosyayı görüntüle 69202
Bana uyar o diziyide izliyordum ve bişiyi fark ettim bu kütük @MasacRE eskiden izliyormussun herşeyi demiştide şimdiki gibi net ortamı youtube yok 1 tane tüplü tv var ve tüm dizileri izliyorduk gerçekten hatta aynı gün olanları bile nasıl ediyorduk bilmiyorum ama
Eskiden pt1 - pt2 vardı birisi biter diğer dizinin tekrarı olurdu sağolsun bu işleyişi kanal d bozmuştu ilkBana uyar o diziyide izliyordum ve bişiyi fark ettim bu kütük @MasacRE eskiden izliyormussun herşeyi demiştide şimdiki gibi net ortamı youtube yok 1 tane tüplü tv var ve tüm dizileri izliyorduk gerçekten hatta aynı gün olanları bile nasıl ediyorduk bilmiyorum ama![]()
![]()
@Harunnn60 @Forumdash @serhatt @xemrexxx @xBUGRAx @sokak sanati @Yiğitt
En büyük özelliğini desene yer cücesi olusuKopil @xemrexxx'e çok benziyor şakacı esprili sevecen![]()
Şimdi her imkan çıktı bu seferde benim izleyesim yokEskiden pt1 - pt2 vardı birisi biter diğer dizinin tekrarı olurdu sağolsun bu işleyişi kanal d bozmuştu ilkÖzeti 21.00 a çıkardı tabi bide dizi süreleri de her geçen sene artınca
@mrt-06
Hiç şaşırmadım nerde parlak varsa sen gider ona gıcık olursun
Cidden öyleydi. Ben ders çalışırdım gerçi kanepede ama bir gözüm tv'de olurdu.Bana uyar o diziyide izliyordum ve bişiyi fark ettim bu kütük @MasacRE eskiden izliyormussun herşeyi demiştide şimdiki gibi net ortamı youtube yok 1 tane tüplü tv var ve tüm dizileri izliyorduk gerçekten hatta aynı gün olanları bile nasıl ediyorduk bilmiyorum ama![]()
![]()
@Harunnn60 @Forumdash @serhatt @xemrexxx @xBUGRAx @sokak sanati @Yiğitt
Gecenin kraliçesi gibi oldu @Çiğdem
Uzun özeti Kurtlar Vadisi Show TV getirmiştir yanlış biliyorsun.Eskiden pt1 - pt2 vardı birisi biter diğer dizinin tekrarı olurdu sağolsun bu işleyişi kanal d bozmuştu ilkÖzeti 21.00 a çıkardı tabi bide dizi süreleri de her geçen sene artınca
@mrt-06
Asıl nerde zibidi var onu buluyorsunHiç şaşırmadım nerde parlak varsa sen gider ona gıcık olursun![]()
Asıl nerde zibidi var onu buluyorsun![]()
![]()
![]()
Kurtlar vadisini hele o verilen reklam uzunlukları sayesinde reklam bittimi izledimizi unutuyorduk sankı yeni hafta olmusta yeni bölüm baslıyor gibi olurdukUzun özeti Kurtlar Vadisi Show TV getirmiştir yanlış biliyorsun.![]()
O değil de @bazinga anketi çözse Amil bey çıkabilir idari amir olarak.Kurtlar vadisini hele o verilen reklam uzunlukları sayesinde reklam bittimi izledimizi unutuyorduk sankı yeni hafta olmusta yeni bölüm baslıyor gibi olurduk![]()
![]()
@xemrexxx @Harunnn60 @Maskeli Fedai
Kopil @xemrexxx'e çok benziyor şakacı esprili sevecen![]()
En büyük özelliğini desene yer cücesi olusu![]()
![]()
@xemrexxx
Zaten Hababam sınıfından güdük necmi de benzetirin ben onuYanı böyle boyu kısa yaramaz öğrenci tiplemelerine uyuyor
![]()
![]()
@Harunnn60 @Forumdash