Gidip yine en kaoslu olanı seçmen.![]()
Kaos varsa izleyeyim. İzlemeden sevmiş olman gerçekten takdire şayan. Artık hissediyorum olayları
Gidip yine en kaoslu olanı seçmen.![]()
İyi niyet senin sonunu getirecek...Afet Hoca!
![]()
Verdiğin cevaplara göre sen kesinlikle Afet Hoca olurdun. Onun müthiş karakteriyle o kadar özdeşleşiyorsun ki... Sen çok merhametli, zeki, ince fikirli ve anaç bir kadınsın. Hangi özelliğinden başlasak bilemiyoruz. O güzel kalbine kocaman acılar sığdırmışsın. Bu acıları da başka insanları iyileştirerek sarmaya, yok etmeye çalışıyorsun. O kadar büyük bir kalbin var ki, herkesi sevebiliyorsun. Her insana iyi yaklaşıyorsun, herkese bir şans veriyorsun. Tabii bunların yanında da asla saf değilsin. Aksine nerede haksızlık var hep karşısında duruyorsun. Kendi çizgilerin var ve bu sınır aşıldığında tepkini ortaya koyuyorsun. Hayatının hiçbir döneminde mücadeleden ve zorluklardan kaçmadın. Hayat karşına ne çıkarırsa çıkarsın nasıl savaşacağını çok iyi biliyorsun. Çok güçlü bir kadınsın. Bu da etrafındaki insanların neden sana hayran kaldıklarını açıklıyor. Senin yanında hep güvende hissediyorlar kendilerini. Başları ne zaman sıkışsa ilk sana koşuyorlar. Bu ne kadar da güzel değil mi? Kendini çok iyi yetiştirmişsin. Umarız hayat karşına hep iyiliklerle gelir
Doğru bölüm mü seçmişim ne.![]()
Ürperi'de kötü değildi tamBen Ürperi çıkmak için kadını seçtim yine iyilik çıktı karşıma.@mrt-06
Kıyamam, tamam.Please yazdık demi? :/
boykot etme olayı var sokak sanatinınBunun Hayat Bilgisi ile ne ilgisi var peki..
Bu potansiyelini İtiraflarda göstermen dileğiyle.Kaos varsa izleyeyim. İzlemeden sevmiş olman gerçekten takdire şayan. Artık hissediyorum olayları![]()
Bana da Afet çıkmıştı.Afet Hoca!
![]()
Verdiğin cevaplara göre sen kesinlikle Afet Hoca olurdun. Onun müthiş karakteriyle o kadar özdeşleşiyorsun ki... Sen çok merhametli, zeki, ince fikirli ve anaç bir kadınsın. Hangi özelliğinden başlasak bilemiyoruz. O güzel kalbine kocaman acılar sığdırmışsın. Bu acıları da başka insanları iyileştirerek sarmaya, yok etmeye çalışıyorsun. O kadar büyük bir kalbin var ki, herkesi sevebiliyorsun. Her insana iyi yaklaşıyorsun, herkese bir şans veriyorsun. Tabii bunların yanında da asla saf değilsin. Aksine nerede haksızlık var hep karşısında duruyorsun. Kendi çizgilerin var ve bu sınır aşıldığında tepkini ortaya koyuyorsun. Hayatının hiçbir döneminde mücadeleden ve zorluklardan kaçmadın. Hayat karşına ne çıkarırsa çıkarsın nasıl savaşacağını çok iyi biliyorsun. Çok güçlü bir kadınsın. Bu da etrafındaki insanların neden sana hayran kaldıklarını açıklıyor. Senin yanında hep güvende hissediyorlar kendilerini. Başları ne zaman sıkışsa ilk sana koşuyorlar. Bu ne kadar da güzel değil mi? Kendini çok iyi yetiştirmişsin. Umarız hayat karşına hep iyiliklerle gelir
Doğru bölüm mü seçmişim ne.![]()
Ürperi de iyi biriydi bilmeden kötülük yapıyordu sadece.Ben Ürperi çıkmak için kadını seçtim yine iyilik çıktı karşıma.@mrt-06
Bana da Afet çıkmıştı.
Ürperi de iyi biriydi bilmeden kötülük yapıyordu sadece.![]()
@sokak sanati reyting getirisi olan birisi ben o yüzden TVen olarak her sezon sözleşme yapıyorum yorumcu olması için.boykot etme olayı var sokak sanatinın
Fazla delirme daha 40 tane çocuğun olduğu sınıfta sabırlı bir öğretmen olacaksınKötülüğü için istemedim ben de delirmek istiyorum onun gibi kimseyi umursamamak, içinden geldiği gibi davranmak.![]()
![]()
@sokak sanati reyting getirisi olan birisi ben o yüzden TVen olarak her sezon sözleşme yapıyorum yorumcu olması için.@Çiğdem @xBUGRAx @xemrexxx @Harunnn60
Ekli dosyayı görüntüle 69201
Fazla delirme daha 40 tane çocuğun olduğu sınıfta sabırlı bir öğretmen olacaksın![]()
@MasacRE den kaynaklı isim değişikliği oldu ama forum batıyordu @sokak sanatiPompy'yine boykot ettim halkın polisi dizisini yayından kaldırıttım sonra başka bir isimle devam etti. Ayağını denk al @pompy))))
Yıldızlar yarışıyoru yayından kaldırdım diye yaptı destereyi boykot çetesine ekledi destetede forumdan kaçtı reyting uğruna onu vampirli dolaba hapsedinceFazla delirme daha 40 tane çocuğun olduğu sınıfta sabırlı bir öğretmen olacaksın![]()
Bu arada programın ismini bir yerden esinlendim fark ettin miÖğretmenlikte idolüm Fitnat Korkmaz üzgünüm Afet hocam.![]()
![]()
Bu arada programın ismini bir yerden esinlendim fark ettin mi![]()