Benim favorim kopil di @mrt-06sen arifi severdin zaten
Benim favorim kopil di @mrt-06sen arifi severdin zaten
Konuya kalp ankete oy versene. Birde onedio'yu çöz bakalımSayın Atacan lütfen!
Ekli dosyayı görüntüle 69202
Bana uyar o diziyide izliyordum ve bişiyi fark ettim bu kütük @MasacRE eskiden izliyormussun herşeyi demiştide şimdiki gibi net ortamı youtube yok 1 tane tüplü tv var ve tüm dizileri izliyorduk gerçekten hatta aynı gün olanları bile nasıl ediyorduk bilmiyorum ama @Harunnn60 @Forumdash @serhatt @xemrexxx @xBUGRAx @sokak sanati @Yiğitt
Eskiden pt1 - pt2 vardı birisi biter diğer dizinin tekrarı olurdu sağolsun bu işleyişi kanal d bozmuştu ilk Özeti 21.00 a çıkardı tabi bide dizi süreleri de her geçen sene artınca @mrt-06Bana uyar o diziyide izliyordum ve bişiyi fark ettim bu kütük @MasacRE eskiden izliyormussun herşeyi demiştide şimdiki gibi net ortamı youtube yok 1 tane tüplü tv var ve tüm dizileri izliyorduk gerçekten hatta aynı gün olanları bile nasıl ediyorduk bilmiyorum ama @Harunnn60 @Forumdash @serhatt @xemrexxx @xBUGRAx @sokak sanati @Yiğitt
En büyük özelliğini desene yer cücesi olusu @xemrexxxKopil @xemrexxx'e çok benziyor şakacı esprili sevecen
Şimdi her imkan çıktı bu seferde benim izleyesim yok Dizi yokki ortada hep ecünnüEskiden pt1 - pt2 vardı birisi biter diğer dizinin tekrarı olurdu sağolsun bu işleyişi kanal d bozmuştu ilk Özeti 21.00 a çıkardı tabi bide dizi süreleri de her geçen sene artınca @mrt-06
Hiç şaşırmadım nerde parlak varsa sen gider ona gıcık olursun
Cidden öyleydi. Ben ders çalışırdım gerçi kanepede ama bir gözüm tv'de olurdu. Annem tv izlerken bize mısır patlatırdı kışın kestane yapardı. Bazen dizi izlerken yer sofrası kurardık ailecek geçerdi her akşam..Bana uyar o diziyide izliyordum ve bişiyi fark ettim bu kütük @MasacRE eskiden izliyormussun herşeyi demiştide şimdiki gibi net ortamı youtube yok 1 tane tüplü tv var ve tüm dizileri izliyorduk gerçekten hatta aynı gün olanları bile nasıl ediyorduk bilmiyorum ama @Harunnn60 @Forumdash @serhatt @xemrexxx @xBUGRAx @sokak sanati @Yiğitt
Uzun özeti Kurtlar Vadisi Show TV getirmiştir yanlış biliyorsun.Eskiden pt1 - pt2 vardı birisi biter diğer dizinin tekrarı olurdu sağolsun bu işleyişi kanal d bozmuştu ilk Özeti 21.00 a çıkardı tabi bide dizi süreleri de her geçen sene artınca @mrt-06
Asıl nerde zibidi var onu buluyorsunHiç şaşırmadım nerde parlak varsa sen gider ona gıcık olursun
Asıl nerde zibidi var onu buluyorsun
Kurtlar vadisini hele o verilen reklam uzunlukları sayesinde reklam bittimi izledimizi unutuyorduk sankı yeni hafta olmusta yeni bölüm baslıyor gibi olurduk @xemrexxx @Harunnn60 @Maskeli FedaiUzun özeti Kurtlar Vadisi Show TV getirmiştir yanlış biliyorsun.
O değil de @bazinga anketi çözse Amil bey çıkabilir idari amir olarak.Kurtlar vadisini hele o verilen reklam uzunlukları sayesinde reklam bittimi izledimizi unutuyorduk sankı yeni hafta olmusta yeni bölüm baslıyor gibi olurduk @xemrexxx @Harunnn60 @Maskeli Fedai
Kopil @xemrexxx'e çok benziyor şakacı esprili sevecen
En büyük özelliğini desene yer cücesi olusu @xemrexxx
Zaten Hababam sınıfından güdük necmi de benzetirin ben onu Yanı böyle boyu kısa yaramaz öğrenci tiplemelerine uyuyor @Harunnn60 @Forumdash