"Jet Sosyete" İçin Hangi Platformla Görüşülüyor?

Ay hayır be şunu diyorum. Normalde her şeye anında Güldürdün atardın buna atmayınca dedim çok sert geldi de alındı mı. :A
Aman ben ne biliyim be gece gece sizinle mi uğraşçam :A
Aaa bu koca kafayı şuan gördüm :F Aynı konudan çok alıntı etiket olunca kaçırdımız oluyor benim imzam güldürü evet imzamı görmediyseniz mesajı görmedimi anlarsınız :A :A :A

• Güldürdün
  • Sinir Bozucu
Reactions: serhatt and Aserat
  • Güldürdün
  • Güldürdün
Reactions: Çiğdem
Senin konun olabilir ama dizi benim dizim o yüzden sana naş. :A

Evet çok alışmışım her şeye güldürdün atmana. :A
En son alınacak kişiyim biliyorsun :F Konuyu baştan sona okumuyoruz gelen etikete geliyoruz oradan devam ediyoruz @serhatt ların o etiketine geldim ordan sohbet edip çıktık seninde @Sherlock etiketini görmüştüm :F

En son alınacak kişiyim biliyorsun :F Konuyu baştan sona okumuyoruz gelen etikete geliyoruz oradan devam ediyoruz @serhatt ların o etiketine geldim ordan sohbet edip çıktık seninde @Sherlock etiketini görmüştüm :F
Sen benim etiketlerime dön yeter, gereksizlere cevap vermesen de olur :A

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem
@Aserat ın bir diğer saplantılı olduğu ecünnüsünün dizisi ile ilgili spoiler vermiş ecünnü, biz bilmiyorduk sanki ölmediğini :A :A :A @Çiğdem @xemrexxx @Forumdash

Aksini beklemiyordum zaten Burcu'suz Kuzgun mu olur. :Z Millet niye spoiler veriyorsunuz diye buna çıkışınca Burcu'ya laf atmaya çalışmış herhalde paçoz kadın. :A
Gebermiyorsa devam etmiyim :A :A :A @Aserat @Forumdash
Sen bir et daha Burcu'nun başına neler neler geldi ilk sezonda. :A

Aksini beklemiyordum zaten Burcu'suz Kuzgun mu olur. :Z Millet niye spoiler veriyorsunuz diye buna çıkışınca Burcu'ya laf atmaya çalışmış herhalde paçoz kadın. :A

Sen bir et daha Burcu'nun başına neler neler geldi ilk sezonda. :A
Ayıp etmiş hevesimizi kaçırdı :A :A :A @serhatt

• Güldürdün