hayatım ben tek başıma da yeterim herkeslere
O suda boğacam onu @Maskeli FedaiÖzellikle @Maskeli Fedai nin suyu fokurduyor
balıklar yemedi mi bunu hala
Ay vallahi çözmüşsün bunların amaçlarını Sen merak etme bacım ben senin yokuluğunda bile bu kütük @MasacRE @Maskeli Fedai @Sherlock a yem olmadım, sen varken bana hiçbişey yapamazlar artık İTTİFAKIMIZ SONSUZ @xemrexxx @Forumdash
onu değilde seni köpek balıklarına yem edicem ben bu gidişle @Çiğdembalıklar yemedi mi bunu hala
? ? ? ? ?Ekli dosyayı görüntüle 68904
@xemrexxx doğru tarafta, bu fotoğrafı bu gerçeği unutmaması adına kendisine armağan ediyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 68904
@xemrexxx doğru tarafta, bu fotoğrafı bu gerçeği unutmaması adına kendisine armağan ediyorum.
@serhatt ın bu smilesi çok güzel yakışıyor bu tür mesajlara @xemrexxx? ? ? ? ?
Hayrola konudaki mesajıma cevap vermedin. Videoda öldürürüm dediği için alındın mı yoksa. Ciddiye almana gerek yok alt tarafı şakaydı.
iyi de serhat herkese veriyor zaten
iyi de serhat herkese veriyor zaten
Aaa yok @Sherlock ler ile aramızda bir muhabbeti var onun onlar üzerinden yürüdüm yoksa Sherlocklar istediğini söyleyebilir tabi bana ona karşılık hamlemizi yaptık bizde @serhattHayrola konudaki mesajıma cevap vermedin. Videoda öldürürüm dediği için alındın mı yoksa. Ciddiye almana gerek yok alt tarafı şakaydı.
Aaa dedimde ondan @Aserat alınması gerekiyor ben ona gıcıklına söyledim kendim niye mesajımı üstüme alayım
Ay hayır be şunu diyorum. Normalde her şeye anında Güldürdün atardın buna atmayınca dedim çok sert geldi de alındı mı.
Aman ben ne biliyim be gece gece sizinle mi uğraşçamAaa dedimde ondan @Aserat alınması gerekiyor ben ona gıcıklına söyledim kendim niye mesajımı üstüme alayım