"Jet Sosyete" İçin Hangi Platformla Görüşülüyor?

@serhatt ı bitirmek için benden uzaklaştırmaya çalısıyorlar bu oyuna düşmez entrkalı dizi izliyor okadar moruk sultan falan izledi serhat :A :A :A

Kütüklere karşı @xemrexxx yanımızda yer almalı onun karakteri bizim kategoriye uyuyor ama her zamankı gibi yanlıs yerlerde dolanıyor :A :A :A
hayatım ben tek başıma da yeterim herkeslere :A

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem
Ay vallahi çözmüşsün bunların amaçlarını :A Sen merak etme bacım ben senin yokuluğunda bile bu kütük @MasacRE @Maskeli Fedai @Sherlock a yem olmadım, sen varken bana hiçbişey yapamazlar artık :A İTTİFAKIMIZ SONSUZ :A @xemrexxx @Forumdash

68904

@xemrexxx doğru tarafta, bu fotoğrafı bu gerçeği unutmaması adına kendisine armağan ediyorum. :A

Hayrola konudaki mesajıma cevap vermedin. Videoda öldürürüm dediği için alındın mı yoksa. Ciddiye almana gerek yok alt tarafı şakaydı. :A
Aaa yok @Sherlock ler ile aramızda bir muhabbeti var onun onlar üzerinden yürüdüm yoksa Sherlocklar istediğini söyleyebilir tabi bana ona karşılık hamlemizi yaptık bizde :A :A :A @serhatt

Aaa dedimde ondan @Aserat alınması gerekiyor ben ona gıcıklına söyledim kendim niye mesajımı üstüme alayım :F :F :F
dedin ya sadece @Aserat a özel video çekip yollasınlar, yayınlanmasın diye :A Ay bunadı iyice :A @xemrexxx
Ay hayır be şunu diyorum. Normalde her şeye anında Güldürdün atardın buna atmayınca dedim çok sert geldi de alındı mı. :A