Abiler Günü Kutlu Olsun !

Zaten sen beni abin larak görmuyorsun dicektim de bacım sana çoook güzel lafı vermiş:A Hediye vermem bacım sana kapak hediye etmiş :A @Çiğdem

Sen de bu lafı sokacağina atsaydın bi hediye:T: Trip mode ON

7 yaşındayken geldim foruma:A Ana okulan giderken hep misafir olarak bakıyordum:F
@serhatt dan kurtarıcaktım seni abisi olarak kabul ettirip ama ilerde lazım olur diye ailesel bağ kurmuyor :A :A :A @xemrexxx

Zaten sen beni abin larak görmuyorsun dicektim de bacım sana çoook güzel lafı vermiş:A Hediye vermem bacım sana kapak hediye etmiş :A @Çiğdem

Sen de bu lafı sokacağina atsaydın bi hediye:T: Trip mode ON

7 yaşındayken geldim foruma:A Ana okulan giderken hep misafir olarak bakıyordum:F
@Harunnn60 pehleyip gitmiş yine :A :A :A
sincap-ve-civcivin-dostlugu.jpg

• Güldürdün
Reactions: Forumdash
Hayatim gerçek halini bilmiyoruz ki belki 14 yaşında velet bu Faruk :A
@Forumdash nüfus cüzdanının fotoğrafını atsın buraya, o zaman düşünürüz hediye işini :A Zaten gün yeterince uyduruk, bir de kaç yaşında olduğu belli olmayan birine abi deyip hediye mi alacağız :A
Düşüncelere bak ayoll bu konu iyi oldu gün yüzüne çıktı düşünceler 😱😱😱 @Forumdash @serhatt @kerem
7284a0a65da.jpeg

Yüreğime güneş, bulut ve yıldızları koyup yoluma devam ederim ben de...
Sonunda kovulma da zihninden:A
@Forumdash nüfus cüzdanının fotoğrafını atsın buraya, o zaman düşünürüz hediye işini :A Zaten gün yeterince uyduruk, bir de kaç yaşında olduğu belli olmayan birine abi deyip hediye mi alacağız :A
Her abi dediğine hediye mi veriyorsun:A
Pintilikten gelemiyordur belki :A :A :A
Zaten senin 10Kyı öğrenince iyice sana sarmişti:A Zengin kapıya dadandı:A