Abiler Günü Kutlu Olsun !

Hediye olarak birer balta saplarız kütük kafana :A :A :A @kerem @Forumdash
Ağaç katliamına hayır 😡
Ben sularım ama @Forumdash napar bilemem malum sana kinli olacak ama şansına o tarihte belki gelmemiş olur foruma :A :A :A
Yeni fidanlar dikeriz.Ama bu sefer ağaci yaşken eğeriz ki böyle kütük olmasın bi daha @Çiğdem
Martta senden ev yapıcam:F Şöyle bişey
birbirinden-guzel-10-agac-ev.jpg

Bildiğim şarkılarından bir kesit değil bu çıkaramadım. :A Böyle bir uğraş içinde olmaya da bilirsin bilemiyorum :F

Bilmemen doğrudur:X Çünkü şarkıyı önce kendine yazıp sonra Haruna vermiş:A

Yeni fidanlar dikeriz.Ama bu sefer ağaci yaşken eğeriz ki böyle kütük olmasın bi daha @Çiğdem

Ooo bu eve @MasacRE i gözden çıkardım gitti :Z:Z:Z

Senin dışında takan olmadı ki bu uydurma günü, hediye verilecek bir durum yok yani :A
@Forumdash Abicime ben yeterim kış ayından o rica etmişti kaç aydır bekliyoruz :Z Sizlerinde hayırsızlığınızı görmüş oldu hem :A :A :A
Ne zaman gidiyor bu? :A
Senden gelecek olan hediye ancak kıymık olurdu :A @Çiğdem

Seneye de senin gününü kutlarız:A 1 değil 2 değil 3 değil tam 1 hafta kutlucaz :F @Çiğdem
Ekli dosyayı görüntüle 68958

Tavuk dönersin yesin 5 yöraya @kerem
Bildiğim şarkılarından bir kesit değil bu çıkaramadım. :A Böyle bir uğraş içinde olmaya da bilirsin bilemiyorum :F
Ne ka seviyorsunuz birbirinizi :A

Ne güzel işte ne kadar faydalıyım ben. Siz ne işe yarıyorsunuz :A

Google'dan ev fotoğrafı atmakla ev inşa edilmiyor yalnız, sadece atıp tutuyorsun şu an icraat yok :A
ahahaahhah

Şu düzeye indiyse sohbet artık sana kütük filan demicem. Kendisini gerçekten kütük, odun parcası sanmaya başlamiş bu @Çiğdem

algı denen şeyi bacım daha iyi yapıyor @xemrexxx bak adam kendisini kışlık odun sanıyor artık:F

ahahaahhah

Şu düzeye indiyse sohbet artık sana kütük filan demicem. Kendisini gerçekten kütük, odun parcası sanmaya başlamiş bu @Çiğdem

algı denen şeyi bacım daha iyi yapıyor @xemrexxx bak adam kendisini kışlık odun sanıyor artık:F
@dreamy a kütük olmak onurlu gururlu birşeydir diyordu @MasacRE adam doğuştan öyle yanı yaratılısı o :F Algı değil gerçekten kütük :A :A :A @xemrexxx

Forum İstatistikleri

Konular
172,746
Üyeler
8,481
Son Üye
user2162