Kesin konuşmadım dikkat edersen, düşünürüz dedim. Ama bu halinle hiç şansın yokSonunda kovulma da zihninden
Her abi dediğine hediye mi veriyorsun
Zaten senin 10Kyı öğrenince iyice sana sarmiştiZengin kapıya dadandı
![]()
Kesin konuşmadım dikkat edersen, düşünürüz dedim. Ama bu halinle hiç şansın yokSonunda kovulma da zihninden
Her abi dediğine hediye mi veriyorsun
Zaten senin 10Kyı öğrenince iyice sana sarmiştiZengin kapıya dadandı
![]()
Adamı en mutlu gününde üzdünüz size bozuldu ama kütük kafan almıyorKesin konuşmadım dikkat edersen, düşünürüz dedim. Ama bu halinle hiç şansın yok![]()
Ona da gününe deAdamı en mutlu gününde üzdünüz size bozuldu ama kütük kafan almıyor![]()
![]()
@Forumdash @serhatt @xemrexxx @kerem
Senin dışında takan olmadı ki bu uydurma günü, hediye verilecek bir durum yok yaniAdamı en mutlu gününde üzdünüz size bozuldu ama kütük kafan almıyor![]()
![]()
@Forumdash Abicime ben yeterim kış ayından o rica etmişti kaç aydır bekliyoruzSenin dışında takan olmadı ki bu uydurma günü, hediye verilecek bir durum yok yani![]()
Ne zaman gidiyor bu?Adamı en mutlu gününde üzdünüz size bozuldu ama kütük kafan almıyor![]()
![]()
Bir kovmadığınız kalmıştı zaten adamı sırf hediye istiyor diye @MasacRENe zaman gidiyor bu?![]()
Şimdide adamı diğer Tarafa uğurlamaktan bahsediyorsunuzNe kovması, güzelce uğurlayalım diyoruz.@Forumdash
Senden gelecek olan hediye ancak kıymık olurduKesin konuşmadım dikkat edersen, düşünürüz dedim. Ama bu halinle hiç şansın yok![]()
Seneye de senin gününü kutlarızSenin dışında takan olmadı ki bu uydurma günü, hediye verilecek bir durum yok yani![]()
Tavuk dönersin yesin 5 yöraya @keremŞimdide adamı diğer Tarafa uğurlamaktan bahsediyorsunuz![]()
![]()
@MasacRE
1 hediye istedin canından olacan abicim @Forumdash![]()
![]()
![]()
Benimki daha anlamlı bir gün, ağaçları sevelim hediyelerini verelimSenden gelecek olan hediye ancak kıymık olurdu@Çiğdem
Seneye de senin gününü kutlarız1 değil 2 değil 3 değil tam 1 hafta kutlucaz
@Çiğdem
Ekli dosyayı görüntüle 68958
Tavuk dönersin yesin 5 yöraya @kerem
Benimki daha anlamlı bir gün, ağaçları sevelim hediyelerini verelim@Çiğdem
Dünya kütükler günüSenden gelecek olan hediye ancak kıymık olurdu@Çiğdem
Seneye de senin gününü kutlarız1 değil 2 değil 3 değil tam 1 hafta kutlucaz
@Çiğdem
Ekli dosyayı görüntüle 68958
Tavuk dönersin yesin 5 yöraya @kerem
Harika bir gün
Ağaç katliamına hayır 😡
Ben sularım ama @Forumdash napar bilemem malum sana kinli olacak ama şansına o tarihte belki gelmemiş olur forumaAğaç katliamına hayır 😡
Marttaymış ayoll, olur o tarihlerde herhaldeBen sularım ama @Forumdash napar bilemem malum sana kinli olacak ama şansına o tarihte belki gelmemiş olur foruma![]()
![]()
![]()
Ozaman işin zorMarttaymış ayoll, olur o tarihlerde herhalde@Forumdash
Odamın ahşaplarını yenileyecektim, bana ver onları lazım olur.