Ya gelmezsem😱
Sonra işler alacaklı verecekliye dönüşebilir.Bunu fırsata dönüştürüceğini bildiği için şimdi vermiyor alamancıya bak 😱😱😱
Hediyeleri paraları alıp kaçacan diyor
Ya gelmezsem😱
Sonra işler alacaklı verecekliye dönüşebilir.Bunu fırsata dönüştürüceğini bildiği için şimdi vermiyor alamancıya bak 😱😱😱
Hediyeleri paraları alıp kaçacan diyor
Boncuk tükendi dağıta dağıta.ss şimdi de @Forumdash a sardı.
Bu mesajı göstermişti bana hemen kayıt ettim , @Forumdash abicim sanırım kış ayıydı yani o günden beridir bekliyorum .
Benim abim yok ama burada sen varsın abiler gününü kutlarım . ve tüm abilerin özellikle kız kardeşlerinizi üzmeyin @Forumdash
Sen hariç herkesi seviyor gibi forumda o nemrut tipini kim napsin zatenBoncuk tükendi dağıta dağıta.ss şimdi de @Forumdash a sardı.
[
Kardeşimiz @mrt-06 başta kutlamaya gelir yarın
Küçük abi @Harunnn60 da abiler gününü kutlarım bu arada destereyi sen veriyorsunda küçük abi biraz şey davranıyor @xemrexxx
Boncuk tükendi dağıta dağıta.ss şimdi de @Forumdash a sardı.
Aaa burada @Harunnn60 ı da kutladım Ama @Forumdash ın destereyi vermesine kızdı tahmin ettim gibiSen hariç herkesi seviyor gibi forumda o nemrut tipini kim napsin zaten
Seninde abin sayılır ve sen abine sarkıntılık etmeye utanmıyormusun bakayım @xemrexxxaa bi de buna mı hediye vercem hiç uğraşamam @Forumdash
Hediyenin bile hesabını yapıyorsun hemde abine @Harunnn60 nerden bulmuş senin gibi pinti alamancıyıSonra işler alacaklı verecekliye dönüşebilir.
Kız tövbe de o kadar da düşmedikSeninde abin sayılır ve sen abine sarkıntılık etmeye utanmıyormusun bakayım @xemrexxx
Ozaman öp elini hediyesini verKız tövbe de o kadar da düşmedik
Ancak yüzüne tükürürüm onunOzaman öp elini hediyesini ver
Kız tövbe de o kadar da düşmedik
Şansıma günüde uygun Perşembe Çarpışma bitmişti onun yerine bulduk @xemrexxx
Serhat başka yerlerini öper Faruk unOzaman öp elini hediyesini ver
Ona gelene kadar başkalarını öperimSerhat başka yerlerini öper Faruk un
Kimse gelmez sorun da oOna gelene kadar başkalarını öperim
Kendinle karıştırma beni, ben yapacağımı yapıyorum sen kendi derdine yanKimse gelmez sorun da o
Serhat başka yerlerini öper Faruk un
Benden başka kutlayan olmadı adamı bacısının kıymetini daha iyi bilir artık zaten biliyorda sizide görmüş oldu işte @ForumdashAncak yüzüne tükürürüm onun
Hayatim gerçek halini bilmiyoruz ki belki 14 yaşında velet bu FarukBenden başka kutlayan olmadı adamı bacısının kıymetini daha iyi bilir artık zaten biliyorda sizide görmüş oldu işte @Forumdash
Bilgi vermedi için ne diyim ki adını bile sen taktın @kerem @Forumdash @serhattHayatim gerçek halini bilmiyoruz ki belki 14 yaşında velet bu Faruk
Hee kıymet bilecek bekle Adam konuya bile uğramıyorBenden başka kutlayan olmadı adamı bacısının kıymetini daha iyi bilir artık zaten biliyorda sizide görmüş oldu işte @Forumdash
Adını @xemrexxx in koyduğu bi heriften ne beklenir
Sana da @MasacRE koysun yeni bir ad ; mesela Buğra junior olabilir @Çiğdem @Forumdash @xBUGRAxAdını @xemrexxx in koyduğu bi heriften ne beklenir
Ne alaka Benim adım belli