Ya gelmezsem😱
Sonra işler alacaklı verecekliye dönüşebilir.Bunu fırsata dönüştürüceğini bildiği için şimdi vermiyor alamancıya bak 😱😱😱
Hediyeleri paraları alıp kaçacan diyor![]()
![]()
![]()
Ya gelmezsem😱
Sonra işler alacaklı verecekliye dönüşebilir.Bunu fırsata dönüştürüceğini bildiği için şimdi vermiyor alamancıya bak 😱😱😱
Hediyeleri paraları alıp kaçacan diyor![]()
![]()
![]()
Boncuk tükendi dağıta dağıta.ss şimdi de @Forumdash a sardı.![]()
Bu mesajı göstermişti bana hemen kayıt ettim , @Forumdash abicim sanırım kış ayıydı yani o günden beridir bekliyorum .
Benim abim yok ama burada sen varsın abiler gününü kutlarım . ve tüm abilerin özellikle kız kardeşlerinizi üzmeyin @Forumdash![]()
Sen hariç herkesi seviyor gibi forumdaBoncuk tükendi dağıta dağıta.ss şimdi de @Forumdash a sardı.![]()
[
Kardeşimiz @mrt-06 başta kutlamaya gelir yarın
Küçük abi @Harunnn60 da abiler gününü kutlarım bu arada destereyi sen veriyorsunda küçük abi biraz şey davranıyor![]()
![]()
@xemrexxx
Boncuk tükendi dağıta dağıta.ss şimdi de @Forumdash a sardı.![]()
Aaa burada @Harunnn60 ı da kutladımSen hariç herkesi seviyor gibi forumdao nemrut tipini kim napsin zaten
![]()
Seninde abin sayılır ve sen abine sarkıntılık etmeye utanmıyormusun bakayımaa bi de buna mı hediye vercem hiç uğraşamam@Forumdash
Hediyenin bile hesabını yapıyorsun hemde abineSonra işler alacaklı verecekliye dönüşebilir.![]()
Kız tövbe de o kadar da düşmedik
Ozaman öp elini hediyesini verKız tövbe de o kadar da düşmedik![]()
Ancak yüzüne tükürürüm onunOzaman öp elini hediyesini ver![]()
![]()
![]()
Kız tövbe de o kadar da düşmedik![]()
Serhat başka yerlerini öper Faruk unOzaman öp elini hediyesini ver![]()
![]()
![]()
Ona gelene kadar başkalarını öperimSerhat başka yerlerini öper Faruk un![]()
Kimse gelmez sorun da oOna gelene kadar başkalarını öperim![]()
Kendinle karıştırma beni, ben yapacağımı yapıyorum sen kendi derdine yanKimse gelmez sorun da o![]()
Serhat başka yerlerini öper Faruk un![]()
Benden başka kutlayan olmadı adamı bacısının kıymetini daha iyi bilir artık zaten biliyorda sizide görmüş oldu işteAncak yüzüne tükürürüm onun![]()
Hayatim gerçek halini bilmiyoruz ki belki 14 yaşında velet bu FarukBenden başka kutlayan olmadı adamı bacısının kıymetini daha iyi bilir artık zaten biliyorda sizide görmüş oldu işte![]()
![]()
@Forumdash
Bilgi vermedi için ne diyim ki adını bile sen taktınHayatim gerçek halini bilmiyoruz ki belki 14 yaşında velet bu Faruk![]()
Hee kıymet bilecek bekleBenden başka kutlayan olmadı adamı bacısının kıymetini daha iyi bilir artık zaten biliyorda sizide görmüş oldu işte![]()
![]()
@Forumdash
Sana da @MasacRE koysun yeni bir ad ; mesela Buğra junior olabilirAdını @xemrexxx in koyduğu bi heriften ne beklenir![]()
Ne alaka