Bu mesajı göstermişti bana hemen kayıt ettim , @Forumdash abicim sanırım kış ayıydı yani o günden beridir bekliyorum .
Benim abim yok ama burada sen varsın abiler gününü kutlarım . ve tüm abilerin özellikle kız kardeşlerinizi üzmeyin @Forumdash
Yaa ben bunu hepten hepten unutmuştum
Bu mesajı göstermişti bana hemen kayıt ettim , @Forumdash abicim sanırım kış ayıydı yani o günden beridir bekliyorum .
Benim abim yok ama burada sen varsın abiler gününü kutlarım . ve tüm abilerin özellikle kız kardeşlerinizi üzmeyin @Forumdash
Ahh zaman ne çabuk geçiyor şimdi kocadık
Kutlasın tabi ben herkesin abisi olacam @dreamy evladım hariç Onun dedesiyim
Kardeşimiz @mrt-06 başta kutlamaya gelir yarın
Unutmuyoruz @Harunnn60 @mrt-06[
Kardeşimiz @mrt-06 başta kutlamaya gelir yarın
Küçük abi @Harunnn60 da abiler gününü kutlarım bu arada destereyi sen veriyorsunda küçük abi biraz şey davranıyor @xemrexxx
Allahtan sen modern abisin çektin dizilerden dolayı
Tabi modern abiyim ama geleneklerine bağlı Zamana bağlı güncellemeli Sen de gelenekli bi bacımsın. Sevgililer günü de neymiş senin içinAllahtan sen modern abisin çektin dizilerden dolayı
@kerem @serhatt @Maskeli Fedai @MasacRE @Sherlock Falan hediyeni getirsinler sana tatil için malzeme çıkıcak abicim
Tabikide oklavayı hemen kafasına yer sınırımızı biliyorum abicimTabi modern abiyim ama geleneklerine bağlı Zamana bağlı güncellemeli Sen de gelenekli bi bacımsın. Sevgililer günü de neymiş senin için
İşte benim bacım O yuzden içim sine sine ara veriyorumTabikide oklavayı hemen kafasına yer sınırımızı biliyorum abicim
Geri gelince veririm hediyesini. @ForumdashAllahtan sen modern abisin çektin dizilerden dolayı
@kerem @serhatt @Maskeli Fedai @MasacRE @Sherlock Falan hediyeni getirsinler sana tatil için malzeme çıkıcak abicim
ajitasyon mu acitasyon mu? Seç briniGeri gelince veririm hediyesini. @Forumdash
Ajitasyon olsun.ajitasyon mu acitasyon mu? Seç brini
Yarından sonra başlarımAjitasyon olsun.
Gidiyorsun zaten.Yarından sonra başlarım
Ya gelmezsem😱Gidiyorsun zaten.
Geri geleceğin zaman başla. Arayı da çok açma.
Bunu fırsata dönüştürüceğini bildiği için şimdi vermiyor alamancıya bak 😱😱😱Geri gelince veririm hediyesini. @Forumdash
@ForumdashBunu fırsata dönüştürüceğini bildiği için şimdi vermiyor alamancıya bak 😱😱😱
Hediyeleri paraları alıp kaçacan diyor
Senin gözün arkada kalmasınİşte benim bacım O yuzden içim sine sine ara veriyorum
aa bi de buna mı hediye vercem hiç uğraşamam @ForumdashAllahtan sen modern abisin çektin dizilerden dolayı