Dün çocukluk fotomuzu attı milattan kalma zamanda çekmiştik yılını unuttum Ondan güzel tşk mü olur destereyide verdi @xemrexxx @ForumdashHee kıymet bilecek bekle Adam konuya bile uğramıyor
Dün çocukluk fotomuzu attı milattan kalma zamanda çekmiştik yılını unuttum Ondan güzel tşk mü olur destereyide verdi @xemrexxx @ForumdashHee kıymet bilecek bekle Adam konuya bile uğramıyor
Hani nerde destere göremiyomDün çocukluk fotomuzu attı milattan kalma zamanda çekmiştik yılını unuttum Ondan güzel tşk mü olur destereyide verdi @xemrexxx @Forumdash
Zaten sen beni abin larak görmuyorsun dicektim de bacım sana çoook güzel lafı vermiş Hediye vermem bacım sana kapak hediye etmiş @Çiğdemaa bi de buna mı hediye vercem hiç uğraşamam @Forumdash
Sen de bu lafı sokacağina atsaydın bi hediye Trip mode ONBoncuk tükendi dağıta dağıta.ss şimdi de @Forumdash a sardı.
7 yaşındayken geldim foruma Ana okulan giderken hep misafir olarak bakıyordumHayatim gerçek halini bilmiyoruz ki belki 14 yaşında velet bu Faruk
11 yaşında gelen var foruma 7 niye olmasınZaten sen beni abin larak görmuyorsun dicektim de bacım sana çoook güzel lafı vermiş Hediye vermem bacım sana kapak hediye etmiş @Çiğdem
Sen de bu lafı sokacağina atsaydın bi hediye Trip mode ON
7 yaşındayken geldim foruma Ana okulan giderken hep misafir olarak bakıyordum
Zaten sen beni abin larak görmuyorsun dicektim de bacım sana çoook güzel lafı vermiş Hediye vermem bacım sana kapak hediye etmiş @Çiğdem
Sen de bu lafı sokacağina atsaydın bi hediye Trip mode ON
7 yaşındayken geldim foruma Ana okulan giderken hep misafir olarak bakıyordum
Kimmiş o11 yaşında gelen var foruma 7 niye olmasın
Yanliş replik yazmişlar sana
niye ayol tam lafı gediğine koydumKimmiş o
7 yasında beni gözüne kestirmeye utanmıyormusun
Yanliş replik yazmişlar sana
Konuda gitmenle ilgili bir şeyler gördüm. Sevmedim fikrini aklından çıkar, bil ki yeni gelenleeer eskiyi aratıyoor...Kutlasın tabi ben herkesin abisi olacam @dreamy evladım hariç Onun dedesiyim
ecünnü konseyine mi katıldın sonunda teslim oldun demek
Hepsini gebertmek adına aralarında bulunuyorumecünnü konseyine mi katıldın sonunda teslim oldun demek
O genik senin kadar geniş değilniye ayol tam lafı gediğine koydum
Ahahaha bazı şeyleri bacım gibi yanlış anlıyorsun Eskiyi yadd etmiştim oysa düşündüğün anlamda demdim @Çiğdem
???Konuda gitmenle ilgili bir şeyler gördüm. Sevmedim fikrini aklından çıkar, bil ki yeni gelenleeer eskiyi aratıyoor...
Tekrarlamasın o tarih.O genik senin kadar geniş değil
Ahahaha bazı şeyleri bacım gibi yanlış anlıyorsun Eskiyi yadd etmiştim oysa düşündüğün anlamda demdim @Çiğdem
???
Son zamanlarda tarih kendini tekrarlıyor
Açık görüşlü olmak suç muO genik senin kadar geniş değil
???
Son zamanlarda tarih kendini tekrarlıyor
Yani şimdiden ayrılmayı bu yüzden seçtim ben tekrarlanmasın diyeTekrarlamasın o tarih.
Sen olayı çok yanlış anlamişinAçık görüşlü olmak suç mu
Yani şimdiden ayrılmayı bu yüzden seçtim ben tekrarlanmasın diye
Sen olayı çok yanlış anlamişin
Henüz bende göremedim Gittiği yerden paket yapıp yollayacak sanırım @Forumdash @xemrexxxHani nerde destere göremiyom
Henüz bende göremedim Gittiği yerden paket yapıp yollayacak sanırım @Forumdash @xemrexxx
kargo masrafı cok bacım Boyutu ve kiloyu hesaplayıncaHenüz bende göremedim Gittiği yerden paket yapıp yollayacak sanırım @Forumdash @xemrexxx