Maskeli Fedai
Favori Üye
Sizi gömeceğim..bulur o başka kılık
Sizi gömeceğim..bulur o başka kılık
@Bully a derim sana bir tane çakarSizi gömeceğim..
O kimdi tanıyamadım?@Bully a derim sana bir tane çakar
O kimdi tanıyamadım?
Ölmüş üyeleri hafızamdan siliyorum Tanıyamamam normal
Akıllıymış görüntüsünü silip gitti kılığına giremiyorsunÖlmüş üyeleri hafızamdan siliyorum Tanıyamamam normal
Zaten girmek de istemiyorum Tanımadığım insanların kılığına girmiyorumAkıllıymış görüntüsünü silip gitti kılığına giremiyorsun
İnş öcü gibi karşına dikilir bir günZaten girmek de istemiyorum Tanımadığım insanların kılığına girmiyorum
@Bully beni sana emanet etmişti.. Emanetine sahip çıkamadınİnş öcü gibi karşına dikilir bir gün
Yalan Sadece sana..Bende @xBUGRAx a emanet ettim Kuzuyu kurta
Yazdıklarını görünce toprağa emanet edecek @xBUGRAx da gelir fatiha okur diyecemde çoktan baska Burak bulup mezar basında halay çekerlerYalan Sadece sana..
@mrt-066x1 - 6x2
İlk iki bölüm beni tatmin etmedi ya sanki amatör bir kısa film izliyorum hissi uyandırdı. Konu da içine çekmedi ama dayanacağız artık belki toparlar sezon sonuna kadar.
Zaten 5. sezonu geç izlememe rağmen çoğu şeyi unutmuşum bu kadar beklemiyordum... Dizideki tek sevebildiğim karakter Raven galiba o kadar kişi arasında @mrt-06 @Çiğdem @DarkLegenD @xemrexxx @turkuazz
Benim buraya geçmem için 5 .sezona başlamam gerekiyor6x1 - 6x2
İlk iki bölüm beni tatmin etmedi ya sanki amatör bir kısa film izliyorum hissi uyandırdı. Konu da içine çekmedi ama dayanacağız artık belki toparlar sezon sonuna kadar.
Zaten 5. sezonu geç izlememe rağmen çoğu şeyi unutmuşum bu kadar beklemiyordum... Dizideki tek sevebildiğim karakter Raven galiba o kadar kişi arasında @mrt-06 @Çiğdem @DarkLegenD @xemrexxx @turkuazz
Her etiketlemede böyle diyip başlamaman.Benim buraya geçmem için 5 .sezona başlamam gerekiyor
Böyle kalacak gibi bu dizi yada 7 olmadan tamamalrım derim Bitmiyorda ayollHer etiketlemede böyle diyip başlamaman.
bu sezon konu bambaşka yazılmış aslında çizgisini bozmamalıydı ama umarım izleyici dikkatini çekebilir6x1 - 6x2
3-4-5. sezonlar kadar olmasa da güzel gidiyor dizi. Sonraki bölümleri seversin.6x1 - 6x2
bu sezon konu bambaşka yazılmış aslında çizgisini bozmamalıydı ama umarım izleyici dikkatini çekebilir
Siz kaçıncı bölümlerdesiniz? Güncel gidiyor gibi bir haliniz var.3-4-5. sezonlar kadar olmasa da güzel gidiyor dizi. Sonraki bölümleri seversin.
Sen 4. sezonu da unutmuşsundur, bir de tam zamanında izlemişsen bölümleri hatırlamana imkan yok. Bende bile geç izlememe rağmen çoğu şey uçmuşBöyle kalacak gibi bu dizi yada 7 olmadan tamamalrım derim Bitmiyorda ayoll