Büyük bir zevkle
Oklavanla ikinizi öldürüp mezar taşı diye başınıza dikerim beni delirtme
Kasetini iptal ederiz kalırsın ortadaOklavanla ikinizi öldürüp mezar taşı diye başınıza dikerim beni delirtme![]()
Kasetini iptal ederiz kalırsın ortada![]()
![]()
![]()
Gelecek az kaldı.Gelmiyor mu foruma, yaz oldu artık o da hortlasın gelsin buraya çağırın@Çiğdem
Anam neyseki gönül veriliyor.kimin kime gönlünü verdiğ ibelli değil forumda![]()
Anlatsana biraz. 😱Ohaa sen @xBUGRAx @Maskeli Fedai macerasını bilmiyormusun cnmYusuf Züleyha macerası gibi
![]()
![]()
@serhatt @xemrexxx
@xBUGRAx Forumun Gülbeni olduktan sonra MS son sezondan beridir @Maskeli Fedai n peşindeAnlatsana biraz. 😱
Buraklar genelde taş oluyor ama bu maskelinin taş olduğuna zerre inanmıyorum Buğra hayal kırıklığı yaşayacak boşuna çabalıyor@xBUGRAx Forumun Gülbeni olduktan sonra MS son sezondan beridir @Maskeli Fedai n peşinde![]()
![]()
Hele onunda adının Burak oldunu öğrenince dahada alevlendi malum Buraklara ilgisi var@serhatt @MasacRE Maskeliyi tuutp Buğrayı üzüyorlar ama @xemrexxx ile biz Buğranın tarafındayız
![]()
![]()
![]()
Sal beni be adam sal artık..Buraklar genelde taş oluyor ama bu maskelinin taş olduğuna zerre inanmıyorum Buğra hayal kırıklığı yaşayacak boşuna çabalıyor@xemrexxx @Maskeli Fedai @xBUGRAx
@xBUGRAx Forumun Gülbeni olduktan sonra MS son sezondan beridir @Maskeli Fedai n peşinde![]()
![]()
Hele onunda adının Burak oldunu öğrenince dahada alevlendi malum Buraklara ilgisi var@serhatt @MasacRE Maskeliyi tuutp Buğrayı üzüyorlar ama @xemrexxx ile biz Buğranın tarafındayız
![]()
![]()
![]()
parlak olmadığını göster hemen salıcamSal beni be adam sal artık..
Çok beklersinparlak olmadığını göster hemen salıcam![]()
Sende seni salmamızı çok beklersin o zamanÇok beklersin![]()
Haha ne güzel anlatmışsın geçen yaz film şeridi gibi gözümün önünden geçti.![]()
Buraklar genelde taş oluyor ama bu maskelinin taş olduğuna zerre inanmıyorum Buğra hayal kırıklığı yaşayacak boşuna çabalıyor@xemrexxx @Maskeli Fedai @xBUGRAx
Kılığımdan çıkmışSal beni be adam sal artık..
bulur o başka kılık