Medya Arkası gösterilsin artık yeter.Bu ne kaç hafta oldu açılalı daha reklam alamıyor yazık.![]()
Medya Arkası gösterilsin artık yeter.Bu ne kaç hafta oldu açılalı daha reklam alamıyor yazık.![]()
Medya Arkası gösterilsin artık yeter.![]()
Aman neyse gitti, Ece Seçkin bile ilaç gibi geldi o itici kadından sonraMagazincileri gömdü, Gülben'e hak verdi.![]()
Aman neyse gitti, Ece Seçkin bile ilaç gibi geldi o itici kadından sonra![]()
Ne desin kendisinden kaç yaş büyük adamaOkan Abi mi. ?
Ne desin kendisinden kaç yaş büyük adama![]()
Cocuklarının youtubeda videoları var izle. Bi tanesinde o da varGülben'e de 3 çocukla yaşam mücadelesi veren kadın dizisi yapacağım.@Forumdash
Ben yarın medya arkasını youtubedan bakarım
Şu an Medya Arkası var. Okan Zuhal'i programa çağırmış ama o 2 aylığına yurt dışına gidiyorum demiş. Okan da rehabilitasyona gidecek herhalde dedi. Bir de Fatih Ürek'in performansını daha yüksek buluyormuş.@xBUGRAx
Umrumda değil yeni sezonda Seda'yla yiyişsin.Avrupa'daki gurbetçi gelin ve kaynanalarla çekim yapacaklar kudursun.![]()
Umrumda değil yeni sezonda Seda'yla yiyişsin.![]()
Dalga amacıyla Seda için Türk toplumunda adabı muaşereti biz onlardan öğrendik dedi şimdi.Seda o yarışmacıların yaptığı yemekleri gerçekten yesin forumu bırakırım.![]()
Dalga amacıyla Seda için Türk toplumunda adabı muaşereti biz onlardan öğrendik dedi şimdi.![]()
Şimdi de The Taste Türkiye'deki jüriye laf atıyor bayılıyorum bu adama.Bi sus bitik Okan.![]()
Youtube'dan izliyorum da tadı çıkmıyor pek fazla. Eski bölümler gibi daha eğlenceli ve entellektüel konuşmalar olursa fena olmaz. Birde seyircili stüdyo.![]()
Ne desin kendisinden kaç yaş büyük adama![]()
Ben yarın medya arkasını youtubedan bakarım![]()
Medya Arkası (8 Haziran):Bi sus bitik Okan.![]()
İlk 5 dakikasını izledim güzel geçti gibi, sanki o eski tadını aldım programın. Hazır günlerden Pazar iken cips ve çikolatamı alıp izleyeyim ben bunu.Medya Arkası (8 Haziran):