HBO Big Little Lies 2. Sezon Yorumları

O kutlu gün geldi demek. :D

vMCUUTbGAMOSSgbHCG4DF4rAiYEjN-jnp9BcuQOVTVI1X979EgILfvxSsLSMpRYCvIFAaIwhccQtdVVGVUZNy7V-ly_vKm9Ww-l5HbvJ2D1Irw=w400-h225-nc

• Harika
Reactions: xemrexxx
Niye böyle sıkıldınız siz anlamadım :A Hani herkesin içi kararmış gibi bu konuda :A
Sarmıyor artık dizi izlemek:X Eskilerle idare ediyorum. Yeni bişey başlasak heycanı hiç kalmadı. Sanırım doyduk:X
@destere Olmayınca toplu şekilde dizi izleyemiyoruz yaa o topluyor bizi @MasacRE hatta @Maskeli Fedai e bile izlettiriyordu :A :A :A @xemrexxx de izlesede izlemesede partner olan erkekler varsa video atıp gidiyordu :A

Aaa şu parfum dizisini izleyecektik senle 6 bölümdü sanırım onu izleyelim işte @Harunnn60 :A

Forumun en eğlenceli insanlarından biriyim ben be ne diyorsun sen :A
Düzgün konuşacak hal kalmadı 5 gün sonra düzelirim. :A
Ah herkes senin gibi olabilse keşke. :(
Başka dizi mi bulsak:A
Sarmıyor artık dizi izlemek:X Eskilerle idare ediyorum. Yeni bişey başlasak heycanı hiç kalmadı. Sanırım doyduk:X
O kutlu gün geldi demek. :D

vMCUUTbGAMOSSgbHCG4DF4rAiYEjN-jnp9BcuQOVTVI1X979EgILfvxSsLSMpRYCvIFAaIwhccQtdVVGVUZNy7V-ly_vKm9Ww-l5HbvJ2D1Irw=w400-h225-nc
@destere Olmayınca toplu şekilde dizi izleyemiyoruz yaa o topluyor bizi @MasacRE hatta @Maskeli Fedai e bile izlettiriyordu :A :A :A @xemrexxx de izlesede izlemesede partner olan erkekler varsa video atıp gidiyordu :A

Aaa şu parfum dizisini izleyecektik senle 6 bölümdü sanırım onu izleyelim işte @Harunnn60 :A
Utkuş beni kıskanıyor, o profil fotosunu yapınca herkes beğendi ve çevreme doluştu. Haliyle Utku da sevdiğini kıskandı, epey bozuldu. Ondan dolayı kötü anısı vardır. :bhr: :A
meryl babaannem gerçekleri öğrenince monterrey kasabasını yakacak gibi sezon finalinde :bhr: :bhr: :A :A @mrt-06 @dreamy @turkuazz @Maskeli Fedai @ozmoturk @serhatt

Şu yaşlı takıntın ne zaman bitecek. :A 2 Ayda bunu paylaşırsın :A @Çiğdem @Forumdash
yok gııı performansı çok iyi değildi ilk bölümde herkesler bu sahnenin geyiğini yapıyor :A ayol senin takınıtılarından iyidir @kerem @Çiğdem @destere bunlar nasl takıntılar böyle :A
Ben bitince bakacağım hafta hafta çekilmez şimdi :A Spoiler verme sende :A
Bu dizi ne zaman bitiyor? Biterken 2 sezon olarak indireyim de yanımda götüreyim:A

• İlginç
Reactions: xemrexxx