Sarmıyor artık dizi izlemek Eskilerle idare ediyorum. Yeni bişey başlasak heycanı hiç kalmadı. Sanırım doydukNiye böyle sıkıldınız siz anlamadım Hani herkesin içi kararmış gibi bu konuda
Sarmıyor artık dizi izlemek Eskilerle idare ediyorum. Yeni bişey başlasak heycanı hiç kalmadı. Sanırım doydukNiye böyle sıkıldınız siz anlamadım Hani herkesin içi kararmış gibi bu konuda
Niye böyle sıkıldınız siz anlamadım Hani herkesin içi kararmış gibi bu konuda
@destere Olmayınca toplu şekilde dizi izleyemiyoruz yaa o topluyor bizi @MasacRE hatta @Maskeli Fedai e bile izlettiriyordu @xemrexxx de izlesede izlemesede partner olan erkekler varsa video atıp gidiyorduSarmıyor artık dizi izlemek Eskilerle idare ediyorum. Yeni bişey başlasak heycanı hiç kalmadı. Sanırım doyduk
@Yiğitt e fazla gelmiştir Breaking Bad'in kalitesi, o yüzden yakışmaz tabi
Utkuş beni kıskanıyor, o profil fotosunu yapınca herkes beğendi ve çevreme doluştu. Haliyle Utku da sevdiğini kıskandı, epey bozuldu. Ondan dolayı kötü anısı vardır.İkisininde içi çürük kullanabilirler ortaklaşa
Ama @Yiğitt e yakışmamıştı o eğlenceli
Kütük bey bencede seni kıskandı @MasacREUtkuş beni kıskanıyor, o profil fotosunu yapınca herkes beğendi ve çevreme doluştu. Haliyle Utku da sevdiğini kıskandı, epey bozuldu. Ondan dolayı kötü anısı vardır.
Düzgün konuş @Harunnn60 ilen. @Çiğdem
Forumun en eğlenceli insanlarından biriyim ben be ne diyorsun sen
Düzgün konuşacak hal kalmadı 5 gün sonra düzelirim.
Ah herkes senin gibi olabilse keşke.
Başka dizi mi bulsak
Sarmıyor artık dizi izlemek Eskilerle idare ediyorum. Yeni bişey başlasak heycanı hiç kalmadı. Sanırım doyduk
O kutlu gün geldi demek.
@destere Olmayınca toplu şekilde dizi izleyemiyoruz yaa o topluyor bizi @MasacRE hatta @Maskeli Fedai e bile izlettiriyordu @xemrexxx de izlesede izlemesede partner olan erkekler varsa video atıp gidiyordu
Aaa şu parfum dizisini izleyecektik senle 6 bölümdü sanırım onu izleyelim işte @Harunnn60
meryl babaannem gerçekleri öğrenince monterrey kasabasını yakacak gibi sezon finalinde @mrt-06 @dreamy @turkuazz @Maskeli Fedai @ozmoturk @serhattUtkuş beni kıskanıyor, o profil fotosunu yapınca herkes beğendi ve çevreme doluştu. Haliyle Utku da sevdiğini kıskandı, epey bozuldu. Ondan dolayı kötü anısı vardır.
Şu yaşlı takıntın ne zaman bitecek. 2 Ayda bunu paylaşırsın @Çiğdem @Forumdash
yok gııı performansı çok iyi değildi ilk bölümde herkesler bu sahnenin geyiğini yapıyor ayol senin takınıtılarından iyidir @kerem @Çiğdem @destere bunlar nasl takıntılar böyleŞu yaşlı takıntın ne zaman bitecek. 2 Ayda bunu paylaşırsın @Çiğdem @Forumdash
Saçıda beyaz olacak morukların Tıpkı @Harunnn60 ın mal kadınlarının saçının sarı olması gibiŞu yaşlı takıntın ne zaman bitecek. 2 Ayda bunu paylaşırsın @Çiğdem @Forumdash
Kızıl bideSaçıda beyaz olacak morukların Tıpkı @Harunnn60 ın mal kadınlarının saçının sarı olması gibi
O istisna ama çoğunluk olarak sarı oluyorlar Melisa ve Bade vsyleKızıl bide
Ben bitince bakacağım hafta hafta çekilmez şimdi Spoiler verme sende
Saçıda beyaz olacak morukların Tıpkı @Harunnn60 ın mal kadınlarının saçının sarı olması gibi
Bu istatisliğin yüzünden saçımı artık sarıya boyatmaya çekiniyorum @Harunnn60 mal kadın unvanından dolayı @xemrexxxO istisna ama çoğunluk olarak sarı oluyorlar Melisa ve Bade vsyle
Şu yaşlı takıntın ne zaman bitecek. 2 Ayda bunu paylaşırsın @Çiğdem @Forumdash
Bu dizi ne zaman bitiyor? Biterken 2 sezon olarak indireyim de yanımda götüreyimBen bitince bakacağım hafta hafta çekilmez şimdi Spoiler verme sende
inşallah 3-4 ......14. sezon da olacak gerçi meryl ölebilir o zamanaBu dizi ne zaman bitiyor? Biterken 2 sezon olarak indireyim de yanımda götüreyim
Sezon finali diyoruminşallah 3-4 ......14. sezon da olacak gerçi meryl ölebilir o zamana
7 bölümcük işte temmuz sonu falan biterSezon finali diyorum
Hmm temmuz sonu sıkıntı neyse İlk sezona bakarım belki7 bölümcük işte temmuz sonu falan biter