Sarmıyor artık dizi izlemekNiye böyle sıkıldınız siz anlamadımHani herkesin içi kararmış gibi bu konuda
![]()
Sarmıyor artık dizi izlemekNiye böyle sıkıldınız siz anlamadımHani herkesin içi kararmış gibi bu konuda
![]()
Niye böyle sıkıldınız siz anlamadımHani herkesin içi kararmış gibi bu konuda
![]()
@destere Olmayınca toplu şekilde dizi izleyemiyoruz yaa o topluyor bizi @MasacRE hatta @Maskeli Fedai e bile izlettiriyorduSarmıyor artık dizi izlemekEskilerle idare ediyorum. Yeni bişey başlasak heycanı hiç kalmadı. Sanırım doyduk
![]()
@Yiğitt e fazla gelmiştir Breaking Bad'in kalitesi, o yüzden yakışmaz tabi![]()
Utkuş beni kıskanıyor, o profil fotosunu yapınca herkes beğendi ve çevreme doluştu. Haliyle Utku da sevdiğini kıskandı, epey bozuldu. Ondan dolayı kötü anısı vardır.İkisininde içi çürük kullanabilirler ortaklaşa![]()
![]()
Ama @Yiğitt e yakışmamıştı o eğlenceli![]()
Kütük bey bencede seni kıskandıUtkuş beni kıskanıyor, o profil fotosunu yapınca herkes beğendi ve çevreme doluştu. Haliyle Utku da sevdiğini kıskandı, epey bozuldu. Ondan dolayı kötü anısı vardır.![]()
![]()
Forumun en eğlenceli insanlarından biriyim ben be ne diyorsun sen![]()
Düzgün konuşacak hal kalmadı 5 gün sonra düzelirim.![]()
Ah herkes senin gibi olabilse keşke.![]()
Başka dizi mi bulsak![]()
Sarmıyor artık dizi izlemekEskilerle idare ediyorum. Yeni bişey başlasak heycanı hiç kalmadı. Sanırım doyduk
![]()
O kutlu gün geldi demek.
![]()
@destere Olmayınca toplu şekilde dizi izleyemiyoruz yaa o topluyor bizi @MasacRE hatta @Maskeli Fedai e bile izlettiriyordu![]()
![]()
@xemrexxx de izlesede izlemesede partner olan erkekler varsa video atıp gidiyordu
Aaa şu parfum dizisini izleyecektik senle 6 bölümdü sanırım onu izleyelim işte @Harunnn60![]()
meryl babaannem gerçekleri öğrenince monterrey kasabasını yakacak gibi sezon finalindeUtkuş beni kıskanıyor, o profil fotosunu yapınca herkes beğendi ve çevreme doluştu. Haliyle Utku da sevdiğini kıskandı, epey bozuldu. Ondan dolayı kötü anısı vardır.![]()
![]()
Şu yaşlı takıntın ne zaman bitecek.
Saçıda beyaz olacak morukların
Kızıl bide
O istisna ama çoğunluk olarak sarı oluyorlar Melisa ve Bade vsyleKızıl bide![]()
Ben bitince bakacağım hafta hafta çekilmez şimdiSpoiler verme sende
![]()
Bu istatisliğin yüzünden saçımı artık sarıya boyatmaya çekiniyorum @Harunnn60 mal kadın unvanından dolayıO istisna ama çoğunluk olarak sarı oluyorlar Melisa ve Bade vsyle![]()
![]()
![]()
Bu dizi ne zaman bitiyor? Biterken 2 sezon olarak indireyim de yanımda götüreyimBen bitince bakacağım hafta hafta çekilmez şimdiSpoiler verme sende
![]()
inşallah 3-4 ......14. sezon da olacakBu dizi ne zaman bitiyor? Biterken 2 sezon olarak indireyim de yanımda götüreyim![]()
Sezon finali diyoruminşallah 3-4 ......14. sezon da olacakgerçi meryl ölebilir o zamana
![]()
7 bölümcük işte temmuz sonu falan biterSezon finali diyorum![]()
Hmm temmuz sonu sıkıntı neyse7 bölümcük işte temmuz sonu falan biter![]()