Fav10 Haftanın Trendleri | 22 Aralık - 28 Aralık 2025

emreemreu

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
8,611
Puanı
1,060

Haftanın En Çok Görüntülenen Konuları​

Haftanın En Çok Mesaj Yazılan Konuları​

Haftanın En Çok Reaksiyon Puanı Alan Mesajları​

Sihirli Yeni Çağ trendlere girdi Diğer trendlere giremeyen dizim Halkın polisi perşembeye yada cumada olmasına rağmen iyi gidiyor @serhatt
Reyiz bence senin dizilere komplo kurdular @Dosi trendlere ekletmiyor o yüzden bir dahaki bölüm kasap katil kaçırsın dosiyi bence :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Reyiz bence senin dizilere komplo kurdular @Dosi trendlere ekletmiyor o yüzden bir dahaki bölüm kasap katil kaçırsın dosiyi bence :A
hayır televizyondaki diziler çok güçlü uzak şehir olmayınca geçen Pazarteside Uzak şehir varken delice bir cevherce bir senaryo yazmam gerekince trendlere girdi bu pazartesi yoktu bu Pazartesi günü Sihirli Yeni Çağ uçtu @xemrexxx

• Güldürdün
Reactions: xemrexxx
  • Güldürdün
Reactions: serhatt and Dosi
Allah'tan @emreemreu aciyor konulari, yoksa böyle klasik asilsiz iftiralara ugrayacagim hep :A ayrica ben acsam dahi sistemde kontrol edecek bir emreemreu var. Yani bizde yalan hurda olmaz :A

Allah'tan @emreemreu aciyor konulari, yoksa böyle klasik asilsiz iftiralara ugrayacagim hep :A ayrica ben acsam dahi sistemde kontrol edecek bir emreemreu var. Yani bizde yalan hurda olmaz :A
ben zaten televizyondaki güçlü diziler zorluyor özellikle cuma ve pazartesi günleri zor aslında bütün günler zor televizyondaki diziler çok güçlü olunca Polisiyede dahada deli daha canavar gibi karakter lazım onu da yazdım bütün kötülerin en üstü bir canavar karakter lazım kötü karakter için Sihirli Yeni çağda 20.bölümünde yazdığım hem daha deli ve canavar şeklindeki mafya karakteri işe yaradı uzak şehir varken geçen hafta pazartesi bu pazartesi yoktan Daha da uçtu @Dosi