Olsun ayol aylıkta karşılığını alacağım, bari burada nasiplensin de zirve yüzü görsün insanlar.@serhatt burada zirve senindi ama teknik bir hata/aksaklık nedeni ile karambolde kayboldu konun
Aylığa gümbür gümbür geliyor ama![]()
Öyle ama yinede bir grupta almışsın zirveyiOlsun ayol aylıkta karşılığını alacağım, bari burada nasiplensin de zirve yüzü görsün insanlar.![]()
Sihirli Yeni Çağ trendlere girdi Diğer trendlere giremeyen dizim Halkın polisi perşembeye yada cumada olmasına rağmen iyi gidiyor @serhatt
hayır televizyondaki diziler çok güçlü uzak şehir olmayınca geçen Pazarteside Uzak şehir varken delice bir cevherce bir senaryo yazmam gerekince trendlere girdi bu pazartesi yoktu bu Pazartesi günü Sihirli Yeni Çağ uçtu @xemrexxxReyiz bence senin dizilere komplo kurdular @Dosi trendlere ekletmiyor o yüzden bir dahaki bölüm kasap katil kaçırsın dosiyi bence![]()
Öyle ama yinede bir grupta almışsın zirveyi
Bu sayede en azından @Bully ’de nasiplenmiş oldu. Tebrikler onada![]()
Benim Trendler'de zirveyi almam imkansız gibi bir şey, tadını çıkarayım o yüzden
Allah'tan @emreemreu aciyor konulari, yoksa böyle klasik asilsiz iftiralara ugrayacagim hepReyiz bence senin dizilere komplo kurdular @Dosi trendlere ekletmiyor o yüzden bir dahaki bölüm kasap katil kaçırsın dosiyi bence![]()
ben zaten televizyondaki güçlü diziler zorluyor özellikle cuma ve pazartesi günleri zor aslında bütün günler zor televizyondaki diziler çok güçlü olunca Polisiyede dahada deli daha canavar gibi karakter lazım onu da yazdım bütün kötülerin en üstü bir canavar karakter lazım kötü karakter için Sihirli Yeni çağda 20.bölümünde yazdığım hem daha deli ve canavar şeklindeki mafya karakteri işe yaradı uzak şehir varken geçen hafta pazartesi bu pazartesi yoktan Daha da uçtu @DosiAllah'tan @emreemreu aciyor konulari, yoksa böyle klasik asilsiz iftiralara ugrayacagim hepayrica ben acsam dahi sistemde kontrol edecek bir emreemreu var. Yani bizde yalan hurda olmaz
![]()
en son böyle agladiginda haftalarca zirveyi birakmamistin (mesaj yazmada ;A) @serhattBenim Trendler'de zirveyi almam imkansız gibi bir şey, tadını çıkarayım o yüzdenKim bilir bir daha ne zaman
Serhat zaten her zaman alır zirveyi![]()
Hayret, senin hatırlayıp benim hatırlamadığım bir detay. Gerçi hatırlar gibi oldum birazen son böyle agladiginda haftalarca zirveyi birakmamistin (mesaj yazmada ;A) @serhatt
Canım sen iste, ben seni zirvede yer aldırırım.Benim Trendler'de zirveyi almam imkansız gibi bir şey, tadını çıkarayım o yüzdenKim bilir bir daha ne zaman
Serhat zaten her zaman alır zirveyi![]()
Saol canım ya öyle bir derdim yokCanım sen iste, ben seni zirvede yer aldırırım.![]()
Mersi hayatım doğru söze ne denir.Saol canım ya öyle bir derdim yokZirveler sana yakışıyor
![]()