Çaykur Rizespor - Galatasaray | Spor Toto Süper Lig 32. Hafta Maçı

Ya Onyekuru’ya çıkarsana mal herif. Sanki şut çekebiliyormuş gibi gidip kendi vuruyor ya.

Off Emre nedir bu sakatlıklardan çektiğin ya :(

Eğer şampiyonluğu Rize’de bırakırsak makosenlerimi giyip Florya’yı basarım. Çıkıştaki demir kapıya da kafamı sıkıştırıp intihar ederim.

.......................................................................................................... çocuğu Diagne.

Penaltı golcüsü balon Diagne kardeşimizi alalım piste

Atacağın penaltıyı.... Defol git lan bu takımdan. Emre'nin sakatlığında bile payı var.

Şu sonuca sevinen kişi göz dönmüş bir fanatiktir. Penaltıyla ilgili yazdığım mesaja olmamış atıyorsan sen maçlara gidip futbolcuların kafasına kapı kolu da atarsın.

"Allah belanı versin Diagne." "Diagne'nin yüzünden maç buralara geldi." annesine küfürler, akrabasına ona buna falan. Ulan! dön de bi' takıma bak. Yöneticiler toplamış çöpçüleri takıma. Rize'nin maçı bu kadar domine etmesi yüz kızartıcı. (Diagne) Size nispet yapar gibi, kapak yapar gibi adam çatr çatır galibiyet golünü attı.

İzlediğim en rezil maçlardan biri.

Şu sonuca sevinen kişi göz dönmüş bir fanatiktir. Penaltıyla ilgili yazdığım mesaja olmamış atıyorsan sen maçlara gidip futbolcuların kafasına kapı kolu da atarsın.

"Allah belanı versin Diagne." "Diagne'nin yüzünden maç buralara geldi." annesine küfürler, akrabasına ona buna falan. Ulan! dön de bi' takıma bak. Yöneticiler toplamış çöpçüleri takıma. Rize'nin maçı bu kadar domine etmesi yüz kızartıcı.

İzlediğim en rezil maçlardan biri.
Hadi kardeşim işine bak ya hangi takımı tuttuğun belli değil boş yapma. Toptan anladığın yok ekşi sözlükten kopyalayıp yazıyorsun.

Oldukça GARİP bir maçtı... Diagne bu maçı o duruma getiren adam, (ilk yarı 0-3 olabilirdi) maçı bitiren de o oldu. Son golü ise tek düzgün golü oldu bizim formamız altında. Hiç beklemiyordum ama bi çığlık attım yani. Kaldı 2...

• Beğendim
Reactions: Maskeli Fedai