xBUGRAx
Süper Emekli
Bu arada Mahur Beste deyince aklına ne geliyor, bir Türkçeciye sorayım? Benim aklıma direkt geldi bir isim de
Sınav için ezberlediğim roman. Ama bu dizide hikayesi daha güzel çok duygusaldı o sahne.
Bu arada Mahur Beste deyince aklına ne geliyor, bir Türkçeciye sorayım? Benim aklıma direkt geldi bir isim de
Netflix’te yok maalesef. Hatta sitelerde de bulmak çok zorlaştı, son sezonun 2. yarısını izlemek için neler çektim. En iyi çözüm torrent ama onda da altyazı baya gecikmeli çıkıyor.Orijineli de Netflix'te var, yaza da onu izlerim.
Nasıl yok ya, ben geçtiğimiz günlerde gördüm gibi oldu sanki yanlış mı gördüm? Belki ilk sezonları vardır?Netflix’te yok maalesef. Hatta sitelerde de bulmak çok zorlaştı, son sezonun 2. yarısını izlemek için neler çektim. En iyi çözüm torrent ama onda da altyazı baya gecikmeli çıkıyor.
Yanlış görmüşsün veya kaldırılmış sonradan. Şimdi bir daha baktım ama yok. TWD bile geldi o da gelir umarım.Nasıl yok ya, ben geçtiğimiz günlerde gördüm gibi oldu sanki yanlış mı gördüm? Belki ilk sezonları vardır?
Kaldırılmıştır o zaman ya, ben gördüğüme emin gibiyim.Yanlış görmüşsün veya kaldırılmış sonradan. Şimdi bir daha baktım ama yok. TWD bile geldi o da gelir umarım.
BesDem sahneleri sinirden çıldırtacak gibi görünüyor o yüzden işler yoluna girene kadar yeni çiftim ŞakBeh.Behiye'nin sesi etkiledi uzun halini bekliyorum merakla.
Sınav için ezberlediğim roman. Ama bu dizide hikayesi daha güzel çok duygusaldı o sahne.
Netflix’te yok maalesef. Hatta sitelerde de bulmak çok zorlaştı, son sezonun 2. yarısını izlemek için neler çektim. En iyi çözüm torrent ama onda da altyazı baya gecikmeli çıkıyor.
Nasıl yok ya, ben geçtiğimiz günlerde gördüm gibi oldu sanki yanlış mı gördüm? Belki ilk sezonları vardır?
orjinali 4-5-6. sezon onaylarını almış ilk defa duydum 3 sezon onayı birden 18*6=108 eder türkiyede 4 sezon @xBUGRAx göbek atıyordur şu an @Dosi @vadikızı @Harunnn60 @Forumdash @DarkLegenD @MasacRE @Sherlock @dreamy @turkuazz1. Bölüm
Nasıl desem, ilk bölüm 100 dakika olduğu için rahatlıkla başladım ve su gibi aktı dizi. Arada sıkıldığım 1-2 sahne oldu ama onu da izlediğim yabancı dizi/animelerin kısalığına verdim. Gerçekten duygu yüklü, gerçekçi bir diziydi. 4 farklı hikayeyi anlatırken duygusal sahne geçişleri arasındaki ahenk çok iyiydi. Bir hikayenin o anki sahnesinde hangi duyguyu yaşıyorsam ondan sonraki hikayenin sahne geçişinde de aynı duyguyu yaşadım. Tabii buna uyarıldıkları dizinin katkısı da büyüktür. Mahur şimdiden favori karakterim oldu diyebilirim. O kahkahaları, o ağlamaklı hali olsun gerçekten çok iyi ve sağlam bir oyuncu olduğunun farkına vardım. En çok da onun hikayesini beğendim. Bölümün finalinde tüm hikayelerin birleşme anında önce pek şaşırmadım çünkü hastane 80'ler havası verdiği için baştan anlamıştım o hikayenin günümüze ait olmadığını. Ama özellikle kaybettikleri üçüz bebeklerin yerine getirdikleri bebeğin Mahur olduğunu görünce gerçekten şok oldum. Sırf bu sahnesiyle bile farkettim ki dizinin ilk bölümü sinema niyetine izlenilebilirmiş. Artık bu sezon için kalan 12 bölümün de bu şekilde ilerlemesi dileğiyle.
Shameless hâlâ devam ediyorken BH çöktü gitti final yapıyor ona bakarsanorjinali 4-5-6. sezon onaylarını almış ilk defa duydum 3 sezon onayı birden 18*6=108 eder türkiyede 4 sezon @xBUGRAx göbek atıyordur şu an @Dosi @vadikızı @Harunnn60 @Forumdash @DarkLegenD @MasacRE @Sherlock @dreamy @turkuazz
bu dizinin senaryo sağlam shameless ı uyarlıcaz diye senaryoyu kese kese hiç ettilerShameless hâlâ devam ediyorken BH çöktü gitti final yapıyor ona bakarsan
Bizde de devam edecek diye bişey yokorjinali 4-5-6. sezon onaylarını almış ilk defa duydum 3 sezon onayı birden 18*6=108 eder türkiyede 4 sezon @xBUGRAx göbek atıyordur şu an @Dosi @vadikızı @Harunnn60 @Forumdash @DarkLegenD @MasacRE @Sherlock @dreamy @turkuazz
Shameless sexten ibaret değil Ona bakarsan Zenci olanın babası gaydi Bizde kadın partner mi buldular ne Senin gelmek istediğin yere direkt geldim bak... Kese biçe demene gerek yokbu dizinin senaryo sağlam shameless ı uyarlıcaz diye senaryoyu kese kese hiç ettiler
cumaya geçerse ab de 8-10 reytingi görme şansı var istanbullu gelinden sonraBizde de devam edecek diye bişey yok