Yukarda nedenini açıkladım.BesDem'e nazar değdiresin var ama izleyesin mi yok sinir etme beni.ss Behiye zaten 8'in son sahnesinde var sadece.![]()
Yukarda nedenini açıkladım.BesDem'e nazar değdiresin var ama izleyesin mi yok sinir etme beni.ss Behiye zaten 8'in son sahnesinde var sadece.![]()
Duydum ama diziyi gerçekten sevseydin her şartta izlerdin o zaman sevgin yalanmış.Yukarda nedenini açıkladım.![]()
Yok bence sende bir ego şişmesi oldu.@Aserat beni sinir ediyor o yüzden olabilir.![]()
Gördüm.Duydum ama diziyi gerçekten sevseydin her şartta izlerdin o zaman sevgin yalanmış.![]()
Neyse çok da şey etmeyelim az kaldı sonuçta...Yok bence sende bir ego şişmesi oldu.![]()
Hata aramak için ayırdığın özeni bu diziyi takip etmeye göster.Gördüm.![]()
Sen de bu diziyi izlemek için ayırdığın zamanı başka şeylere ayırabilirsin.Hata aramak için ayırdığın özeni bu diziyi takip etmeye göster.![]()
Ayırmadığımı nereden çıkardın.Sen de bu diziyi izlemek için ayırdığın zamanı başka şeylere ayırabilirsin.![]()
Fazladan ayırırdın işte izlemeseydin.Ayırmadığımı nereden çıkardın.![]()
Dizi çok güzel bu zamana kadar başlamaman hataydı, orijinali de bu da çok güzel farkı FOX1. BÖLÜM
Sonunda başlayabildim, ilk bölümden bağlandım diziye. Sanırım böyle samimi dramalara hasret kalmışız, ekranlar silahlı, ağır dramlı işlerden geçilmiyor. İlk bölüm o kadar güzeldi ki, sinema tadında aktı geçti...
İlk yorumum Beste'ye olacak, çok tatlı seçim olmuş. Role de çok oturmuş. Erdem ile de çok iyi ikili olacaklardır. Alper Saldıran da çok samimi duruyor. Erdem & Beste'den süper ikili yaratırlar.
Cem ve Reyhan'ı da çok sevdim, olaylar tabi sonda bağlandı. Cem ve Reyhan'ın ikiz çocukları Berk ve Beste, doğumda ölen çocuklarının yerine evlatlık aldıkları Mahur... Harika bağlamışlar, nedir ne oluyor gibi şeylere de hiç girmedim zaten, aktı geçti!
Mahur'a fazla ısınamadım ilk bölümden, özellikle eşi çok itici. Biyolojik babasına ulaştı, adam da gidici maalesef. Bayağı da zengin Mahur.
Dizinin müzikleri de çok güzel, aşırı hoş geliyor kulağa.@Aserat @xBUGRAx
Orijineli de Netflix'te var, yaza da onu izlerim.Dizi çok güzel bu zamana kadar başlamaman hataydı, orijinali de bu da çok güzel farkı FOX![]()
Ne demek Mahur’a ısınamadım. 😱 Neyse hem onu hem Müjde’yi seversin sonradan.1. BÖLÜM
Sonunda başlayabildim, ilk bölümden bağlandım diziye. Sanırım böyle samimi dramalara hasret kalmışız, ekranlar silahlı, ağır dramlı işlerden geçilmiyor. İlk bölüm o kadar güzeldi ki, sinema tadında aktı geçti...
İlk yorumum Beste'ye olacak, çok tatlı seçim olmuş. Role de çok oturmuş. Erdem ile de çok iyi ikili olacaklardır. Alper Saldıran da çok samimi duruyor. Erdem & Beste'den süper ikili yaratırlar.
Cem ve Reyhan'ı da çok sevdim, olaylar tabi sonda bağlandı. Cem ve Reyhan'ın ikiz çocukları Berk ve Beste, doğumda ölen çocuklarının yerine evlatlık aldıkları Mahur... Harika bağlamışlar, nedir ne oluyor gibi şeylere de hiç girmedim zaten, aktı geçti!
Mahur'a fazla ısınamadım ilk bölümden, özellikle eşi çok itici. Biyolojik babasına ulaştı, adam da gidici maalesef. Bayağı da zengin Mahur.
Mahur itici göründü şimdilik, Müjde de eşi mi?Ne demek Mahur’a ısınamadım. 😱 Neyse hem onu hem Müjde’yi seversin sonradan.Bakalım ben mi Kuzgun’u daha önce bitireceğim yoksa sen mi bu diziyi.
![]()
Yok be ben de günde bir bölüm izliyorum sadece. Kuzgun'un bölüm sayısı ve süreleri fazla. Ama bunun her bölümü 2 saatten az sürüyor ve 9 bölüm var. Benim güncele yetişmem iki haftayı bulur.Mahur itici göründü şimdilik, Müjde de eşi mi?Sen bitirirsin, ben sabah akşam işteyim. Bugün iş yerinde izledim ilk bölümü aslında ama ilk kez denk geldi, keşke hep rahat olsam da öyle iki günde bitirirdim. Ama şu an bitirmem bir haftayı bulabilir.
![]()
1. BÖLÜM
Bu arada Mahur Beste deyince aklına ne geliyor, bir Türkçeciye sorayım? Benim aklıma direkt geldi bir isim deİrem Sak başta bana da öyle gelmişti ama sonraki bölümlerde daha iyi rol yapıyor.Mahur'un bu halleri iyi ben de ergenlik döneminde gıcık oldum.
![]()