xBUGRAx
Süper Emekli
FOX sahur programı masrafını çıkardı. Beste'nin şu insanı boğan (gerçi kendince haklı ama bana bile fenalık geldi) ameliyat ısrarı yüzünden reytingler düşmez inşallah.Bir Aile Hikayesi Ramazan Özel. @Aserat
Son iki bölümü izlemedim o yüzden marifetlerimi izleyemeyeceğim fragmanı yani.10. Bölüm Fragmanı:
Pis @dreamy senaristin kafasına silah mı dayadı be nasıl fragman bu.ss
@xBUGRAx @denizz19 @Forumdash @offensive @anniegrant
İnşallah bu da bir bölümde çözülür de çatlamaya devam edersin.Son iki bölümü izlemedim o yüzden marifetlerimi izleyemeyeceğim fragmanı yani.
Senin kadar olmasa da. Aleyna konsuna mesaj bile yazmamışsın çatlamaktan.İnşallah bu da bir bölümde çözülür de çatlamaya devam edersin.
Çatlamak değil tiksinmek diyelim.Senin kadar olmasa da. Aleyna konsuna mesaj bile yazmamışsın çatlamaktan.
Gözlerin gibi kulakların da bozuk başka ne diyebilirim ki. Umarım ileride ben muayene edesiye kadar düzelirler.Çatlamak değil tiksinmek diyelim.
Bir Aile Hikayesi Ramazan Özel. @Aserat
Nasi gidiyi umarım orjinalinin içine etmediler hemen pFOX sahur programı masrafını çıkardı. Beste'nin şu insanı boğan (gerçi kendince haklı ama bana bile fenalık geldi) ameliyat ısrarı yüzünden reytingler düşmez inşallah.
Gıcık @dreamy daha iyi bilir biz ilk bölümlerden öteye gidemedik.Nasi gidiyi umarım orjinalinin içine etmediler hemen p
Bu aralar Çukur ve Kadın dışında izleyecek yabancı dizi de yoktu. Tam zamanıma denk gelmiş, bugün başlıyorum.
Bu aralar Çukur ve Kadın dışında izleyecek yabancı dizi de yoktu. Tam zamanıma denk gelmiş, bugün başlıyorum.
Behiyeli bölümlere geçemedim ve hiç izleyesim yok daha. 8. bölümden itibaren bölümler Youtube’a indirilsin izlerim.
Behiyeli bölümlere geçemedim ve hiç izleyesim yok daha. 8. bölümden itibaren bölümler Youtube’a indirilsin izlerim.
Biraz klişeleşti son bölümlerde. Ama izlenebilir tabi TV’deki en kaliteli işlerden.Nasi gidiyi umarım orjinalinin içine etmediler hemen p
Yurdun internetiyle donmadan anca Youtube’dan izleyebilirimSen çok değiştin...
BesDem'e nazar değdiresin var ama izleyesin mi yok sinir etme beni.ss Behiye zaten 8'in son sahnesinde var sadece.Behiyeli bölümlere geçemedim ve hiç izleyesim yok daha. 8. bölümden itibaren bölümler Youtube’a indirilsin izlerim.
Yurdun internetiyle donmadan anca Youtube’dan izleyebilirim
Niye öyle dedin başka belirtiler de mi var