ama hemen sonrasındada o mesaj iptal, gelsin hediyeler demiştim @turkuazzBenim kaliteli mesajlarımın üzerine asla çıkamazsın
Okudum ben sonrasında birisi fazla hediye getirmiş diye başka hediyeye gerek yok demişsin
ama hemen sonrasındada o mesaj iptal, gelsin hediyeler demiştim @turkuazzBenim kaliteli mesajlarımın üzerine asla çıkamazsın
Okudum ben sonrasında birisi fazla hediye getirmiş diye başka hediyeye gerek yok demişsin
Ben sadece işime geleni görmüşüm demek kiama hemen sonrasındada o mesaj iptal, gelsin hediyeler demiştim @turkuazz
Bunu kabullenmende harika bir hareket. Harikasınız eskici beyBen sadece işime geleni görmüşüm demek ki
Teşekkür ederim hediyeyi de bir ara hallederim beklemede kalBunu kabullenmende harika bir hareket. Harikasınız eskici bey
Beklemelere alışkınımTeşekkür ederim hediyeyi de bir ara hallederim beklemede kal
Bu sefer fazla bekletmem merak etme bu gece ya da yarın gece yaparımBeklemelere alışkınım
atma şu zehirli okuBu sefer fazla bekletmem merak etme bu gece ya da yarın gece yaparım
Kesin konuşuyorum bu gece gel ve hediyeni al ama büyük bir şey bekleme tabi sıradan küçük bir hediye olur muhtemelenatma şu zehirli oku
ama bana zaman vermeyin, şu vakitte, şu gün dersen ben sözünde tutulmasını bekliyorum ve tutulmayıncada yüzünüze vuruyorum @MEnes
1 tane güzel şarkı kabulümdür iftarımız daha olmadı. Sonra gelirimKesin konuşuyorum bu gece gel ve hediyeni al ama büyük bir şey bekleme tabi sıradan küçük bir hediye olur muhtemelen
Sizin iftar ne zaman oluyor bizde çoktan oldu da1 tane güzel şarkı kabulümdür iftarımız daha olmadı. Sonra gelirim
Şuan 10 dakika var ama son gün 60 dakika daha fazla. Hergün 2-3 dakika gec oluyorSizin iftar ne zaman oluyor bizde çoktan oldu da
Hediye şartama hemen sonrasındada o mesaj iptal, gelsin hediyeler demiştim @turkuazz
Tekrardan tebrik ederimŞuan 10 dakika var ama son gün 60 dakika daha fazla. Hergün 2-3 dakika gec oluyor
Haydi ben kaçtim
woaw 1 hediye beklerken 3 hediyeTekrardan tebrik ederim
Küçük ama güzel hediyelerin
Olmazsa olmaz
Bunu da yeni keşfettim güzel söylemiş Bilal Bey
asffghshhshshsh
Sen ve unutmak? Yok artık 😱 Her yere uyan bir söz işte ne güzelasffghshhshshsh
zekice
Hediye vereceğini unutmuştum Hediyelerim için teşekkürler taaaa 1 senedir bu yaz için planlarım var ve içimden çok güzel vakit gecireceğim hissi var yani şarkın tam uyuyor benimde fikrime
ramazandayız, unutmam normal kutlama konum uçmuş yorumlarla ve sizden başta 3erli hediyeler alınca gözüm doydu, ondan galiba ama aha! bak bana hatırlattın @Maskeli Fedai bana hediyeyle geleceğinin sözünü vermişti ve unutmasam demişti, bende ona hatirlatacağımı ve o mesaja hep güldürü beğeni atarak hatırlatacağımı söylemistim. Bak unutmuştumSen ve unutmak? Yok artık 😱 Her yere uyan bir söz işte ne güzel
Ramazan da olsa daha gündüz vakitleri. Bu saatlerde unutmaman lazım, hadi akşam olsa neyseramazandayız, unutmam normal kutlama konum uçmuş yorumlarla ve sizden başta 3erli hediyeler alınca gözüm doydu, ondan galiba ama aha! bak bana hatırlattın @Maskeli Fedai bana hediyeyle geleceğinin sözünü vermişti ve unutmasam demişti, bende ona hatirlatacağımı ve o mesaja hep güldürü beğeni atarak hatırlatacağımı söylemistim. Bak unutmuştum
@Maskeli Fedai seni dün korumamın şerefine 1 olan hediye 2 ye çıktı Bugün bekliyorum
Bu aralar baya yapmam gereken işler var erteleyince unutuyorum ve sırf unutmamak için artık not ediyorum kağıtlara Buzdolabına taktım, daima görüp haledeyim diyeRamazan da olsa daha gündüz vakitleri. Bu saatlerde unutmaman lazım, hadi akşam olsa neyse
@Maskeli Fedai zehirli okum sana denk geldi, geçmiş olsun kütük dostum