O Gaffuru alır ancak
O Gaffuru alır ancak
@Forumdash senin gibi herkese vermez bence gönlünüO Gaffuru alır ancak
Günlü mü kalmış b ahı gitmiş vahı kalmış onun@Forumdash senin gibi herkese vermez bence gönlünü
Burcu'ya vermek için popülerlik mi lazım canım bir görseler her yıl vermek isteyecekler oysa.Sana da altın kaknem ödülü şart artık
Tamam işte eşantiyonu var Hemencik bulmuşun Seneye Netflixle bi polisiye yaparız fit fitKenan yaslandı artık yenisi şart
Netflix sırasında meryoşum var host beTamam işte eşantiyonu var Hemencik bulmuşun Seneye Netflixle bi polisiye yaparız fit fit
Nasıl da tanıyor@Forumdash senin gibi herkese vermez bence gönlünü
Çok ahhlar çekeceksin ben sana vah vah diyorumGünlü mü kalmış b ahı gitmiş vahı kalmış onun
Araplar da @serhatt gibi demekBurcu'ya vermek için popülerlik mi lazım canım bir görseler her yıl vermek isteyecekler oysa.
Hayatim simdi Faruk u Ben yarattım yani tabi bilicemNasıl da tanıyor
Çok ahhlar çekeceksin ben sana vah vah diyorum
Git doğum gününü kutla bari konusu şurada.Araplar da @serhatt gibi demek
Daha dün demedin mi flo iki film filan?? Onun parası bitene kadar Kenan hepten yaslanırNetflix sırasında meryoşum var host be
Hayatı zehir zıkkım ederim sana kessHayatim simdi Faruk u Ben yarattım yani tabi bilicem
Netflix dizisi 10 bolumcik zaten tüketmez sultanimiDaha dün demedin mi flo iki film filan?? Onun parası bitene kadar Kenan hepten yaslanır
Bu da yeni akım heralde
Kimin ahıNasıl da tanıyor
Çok ahhlar çekeceksin ben sana vah vah diyorum
Başina çorap ördüklerininKimin ahı
Kimin başına çorap örmüşüm iftira etme günahhhBaşina çorap ördüklerinin
Günahı sevabı mı biliyon sen bee Neyse en azından bunu da duyduk yola mı geliyon ne @xemrexxxKimin başına çorap örmüşüm iftira etme günahhh
5 vakit namaz kılan biriyim tabi bilecemGünahı sevabı mı biliyon sen bee Neyse en azından bunu da duyduk yola mı geliyon ne @xemrexxx