Git yatsıyı kıl o zaman ne geziyon hala5 vakit namaz kılan biriyim tabi bilecem
Git yatsıyı kıl o zaman ne geziyon hala5 vakit namaz kılan biriyim tabi bilecem
Günahı sevabı mı biliyon sen bee Neyse en azından bunu da duyduk yola mı geliyon ne @xemrexxx
BUnun imana gelmesi için Tibet e gidip keşislerle 10 yıl insanlardan uzak yaşaması gerek anca temizlenir5 vakit namaz kılan biriyim tabi bilecem
Keşişlerin de naptiği belli değil hani Tam yerine gönderdinBUnun imana gelmesi için Tibet e gidip keşislerle 10 yıl insanlardan uzak yaşaması gerek anca temizlenir
Hadım edilmiş keşislerle dolu bir tapınak olur buna ancakKeşişlerin de naptiği belli değil hani Tam yerine gönderdin
Bunu hadım etmeli ki sağa sola saldırmasın. Hormanları kurutmalıyızHadım edilmiş keşislerle dolu bir tapınak olur buna ancak
O organını kullanmiyormus bu geçen @denizz19 da kaldığında marul kafa anlamış pBunu hadım etmeli ki sağa sola saldırmasın. Hormanları kurutmalıyız
p??? neO organını kullanmiyormus bu geçen @denizz19 da kaldığında marul kafa anlamış p
Sen de 600 bin kazansan ayda Bülent Ersoy bile olursunp??? ne
Kerimcan da kullanmıyor sanıyorduk
KILDIM VE GELDİMGit yatsıyı kıl o zaman ne geziyon hala
BUnun imana gelmesi için Tibet e gidip keşislerle 10 yıl insanlardan uzak yaşaması gerek anca temizlenir
Keşişlerin de naptiği belli değil hani Tam yerine gönderdin
Hadım edilmiş keşislerle dolu bir tapınak olur buna ancak
Bunu hadım etmeli ki sağa sola saldırmasın. Hormanları kurutmalıyız
O organını kullanmiyormus bu geçen @denizz19 da kaldığında marul kafa anlamış p
Sırf şu espiriyi yapmak için mi bekleme yaptın @xemrexxx ne hayatlar var göruyorsunKILDIM VE GELDİM
Hayır gerçekten kıldımSırf şu espiriyi yapmak için mi bekleme yaptın @xemrexxx ne hayatlar var göruyorsun
Ne diyim kabul olsa bariHayır gerçekten kıldım
İnşallah, ben kılayım da gerisi Allaha kalmışNe diyim kabul olsa bari
Sinirli bi anına denk gelirsin de sevaptan saymazİnşallah, ben kılayım da gerisi Allaha kalmış
Tövbe de çarpılasıca şeySinirli bi anına denk gelirsin de sevaptan saymaz
Belki demişimdir Forumdan tövbe yazınca kabul ediliyor muTövbe de çarpılasıca şey
Sus valla çarpılacanBelki demişimdir Forumdan tövbe yazınca kabul ediliyor mu
Belki o da gülüyordurSus valla çarpılacan