Git yatsıyı kıl o zaman ne geziyon hala5 vakit namaz kılan biriyim tabi bilecem![]()
Git yatsıyı kıl o zaman ne geziyon hala5 vakit namaz kılan biriyim tabi bilecem![]()
BUnun imana gelmesi için Tibet e gidip keşislerle 10 yıl insanlardan uzak yaşaması gerek anca temizlenir5 vakit namaz kılan biriyim tabi bilecem![]()
Keşişlerin de naptiği belli değil haniBUnun imana gelmesi için Tibet e gidip keşislerle 10 yıl insanlardan uzak yaşaması gerek anca temizlenir![]()
Hadım edilmiş keşislerle dolu bir tapınak olur buna ancakKeşişlerin de naptiği belli değil haniTam yerine gönderdin
![]()
Bunu hadım etmeli ki sağa sola saldırmasın. Hormanları kurutmalıyızHadım edilmiş keşislerle dolu bir tapınak olur buna ancak![]()
O organını kullanmiyormus bu geçen @denizz19 da kaldığında marul kafa anlamış pBunu hadım etmeli ki sağa sola saldırmasın. Hormanları kurutmalıyız![]()
p??? neO organını kullanmiyormus bu geçen @denizz19 da kaldığında marul kafa anlamış p![]()
Sen de 600 bin kazansan ayda Bülent Ersoy bile olursunp??? ne
Kerimcan da kullanmıyor sanıyorduk![]()
KILDIM VE GELDİMGit yatsıyı kıl o zaman ne geziyon hala![]()
BUnun imana gelmesi için Tibet e gidip keşislerle 10 yıl insanlardan uzak yaşaması gerek anca temizlenir![]()
Keşişlerin de naptiği belli değil haniTam yerine gönderdin
![]()
Hadım edilmiş keşislerle dolu bir tapınak olur buna ancak![]()
Bunu hadım etmeli ki sağa sola saldırmasın. Hormanları kurutmalıyız![]()
O organını kullanmiyormus bu geçen @denizz19 da kaldığında marul kafa anlamış p![]()
Sırf şu espiriyi yapmak için mi bekleme yaptınKILDIM VE GELDİM![]()
Hayır gerçekten kıldım
Ne diyim kabul olsa bariHayır gerçekten kıldım![]()
İnşallah, ben kılayım da gerisi Allaha kalmışNe diyim kabul olsa bari![]()
Sinirli bi anına denk gelirsin de sevaptan saymazİnşallah, ben kılayım da gerisi Allaha kalmış![]()
Tövbe de çarpılasıca şeySinirli bi anına denk gelirsin de sevaptan saymaz![]()
Belki demişimdirTövbe de çarpılasıca şey![]()
Sus valla çarpılacanBelki demişimdirForumdan tövbe yazınca kabul ediliyor mu
![]()
Belki o da gülüyordurSus valla çarpılacan![]()