Dizide hakan muhafız reklamı yapılıyor 😱 garip ile Faysal kanka çıktı 😱 @DarkLegenD @MasacRE @Sherlock @dreamy @turkuazz @Dosi @xBUGRAx @Yiğitt @Aserat @ozmoturk @Harunnn60 @Maskeli Fedai
Dizide hakan muhafız reklamı yapılıyor 😱 garip ile Faysal kanka çıktı 😱 @DarkLegenD @MasacRE @Sherlock @dreamy @turkuazz @Dosi @xBUGRAx @Yiğitt @Aserat @ozmoturk @Harunnn60 @Maskeli Fedai
Ay yapım dizisi değil ki niye pis pis siritiyon
Geç kaldın konusunu senden önce açtım bile.Dizide hakan muhafız reklamı yapılıyor 😱 garip ile Faysal kanka çıktı 😱 @DarkLegenD @MasacRE @Sherlock @dreamy @turkuazz @Dosi @xBUGRAx @Yiğitt @Aserat @ozmoturk @Harunnn60 @Maskeli Fedai
Senden 8 dk once yazdım konuluk durum yok ayrıcaGeç kaldın konusunu senden önce açtım bile.
Yoo gayet de var en azından tüm forumu etiketlemekten daha mantıklı.Senden 8 dk once yazdım konuluk durum yok ayrıca
Çağatay için yaptımAy yapım dizisi değil ki niye pis pis siritiyon
Sana da boynuzları taktı çağatayinÇağatay için yaptım
Boynuzlarımı törpületip sana gelicem (nolmuş yine?)Sana da boynuzları taktı çağatayin
Ortalık dur. Az önce dizi alternatif evrene sıcramiş gibi hissettim bi an
Ay dur dizi heyecanli bir bölüm sonuna gidiyor .....Ortalık dur. Az önce dizi alternatif evrene sıcramiş gibi hissettim bi an
Miran kudurdu Senin gibiAy dur dizi heyecanli bir bölüm sonuna gidiyor .....
Ne bee bizdeki gibi 2 saat yayınlıyorlar işteSeni İspanya'ya gönderip bu işkenceyi yapicam sana
Ekli dosyayı görüntüle 67422
O3 mü muhafızın yapımcısıDizide hakan muhafız reklamı yapılıyor 😱 garip ile Faysal kanka çıktı 😱 @DarkLegenD @MasacRE @Sherlock @dreamy @turkuazz @Dosi @xBUGRAx @Yiğitt @Aserat @ozmoturk @Harunnn60 @Maskeli Fedai
aynen öyleO3 mü muhafızın yapımcısı
hemen at o sahneyi izlemem lazım, kşke seni de yaksa öyleaynen öyle
kız esma sultan nazifi cayır cayır yaktı kadın alzaymır olunca cozuttu finale ka dizide karakter kalmicek 😱
hemen at o sahneyi izlemem lazım, kşke seni de yaksa öyle