Dizide hakan muhafız reklamı yapılıyor 😱 garip ile Faysal kanka çıktı 😱 @DarkLegenD @MasacRE @Sherlock @dreamy @turkuazz @Dosi @xBUGRAx @Yiğitt @Aserat @ozmoturk @Harunnn60 @Maskeli Fedai
Dizide hakan muhafız reklamı yapılıyor 😱 garip ile Faysal kanka çıktı 😱 @DarkLegenD @MasacRE @Sherlock @dreamy @turkuazz @Dosi @xBUGRAx @Yiğitt @Aserat @ozmoturk @Harunnn60 @Maskeli Fedai
Ay yapım dizisi değil ki niye pis pis siritiyon
Geç kaldın konusunu senden önce açtım bile.Dizide hakan muhafız reklamı yapılıyor 😱 garip ile Faysal kanka çıktı 😱 @DarkLegenD @MasacRE @Sherlock @dreamy @turkuazz @Dosi @xBUGRAx @Yiğitt @Aserat @ozmoturk @Harunnn60 @Maskeli Fedai
Senden 8 dk once yazdımGeç kaldın konusunu senden önce açtım bile.![]()
Yoo gayet de var en azından tüm forumu etiketlemekten daha mantıklı.Senden 8 dk once yazdımkonuluk durum yok ayrıca
![]()
Çağatay için yaptımAy yapım dizisi değil ki niye pis pis siritiyon![]()
Sana da boynuzları taktı çağatayinÇağatay için yaptım![]()
Boynuzlarımı törpületip sana gelicemSana da boynuzları taktı çağatayin![]()
Ortalık dur. Az önce dizi alternatif evrene sıcramiş gibi hissettim bi an
Ay dur dizi heyecanli bir bölüm sonuna gidiyor .....Ortalık dur. Az önce dizi alternatif evrene sıcramiş gibi hissettim bi an![]()
Miran kudurduAy dur dizi heyecanli bir bölüm sonuna gidiyor .....
Ne bee bizdeki gibi 2 saat yayınlıyorlar işte
O3 mü muhafızın yapımcısıDizide hakan muhafız reklamı yapılıyor 😱 garip ile Faysal kanka çıktı 😱 @DarkLegenD @MasacRE @Sherlock @dreamy @turkuazz @Dosi @xBUGRAx @Yiğitt @Aserat @ozmoturk @Harunnn60 @Maskeli Fedai
aynen öyleO3 mü muhafızın yapımcısı![]()
hemen at o sahneyi izlemem lazım, kşke seni de yaksa öyleaynen öyle
kız esma sultan nazifi cayır cayır yaktı kadın alzaymır olunca cozuttu finale ka dizide karakter kalmicek 😱
hemen at o sahneyi izlemem lazım, kşke seni de yaksa öyle![]()