senin ka iyi bilemem o ka incelemedimEvet fazla kas herşeyi küçültüyor![]()
senin ka iyi bilemem o ka incelemedimEvet fazla kas herşeyi küçültüyor![]()
İncelenenecek ne varsenin ka iyi bilemem o ka incelemedim![]()
cannesta yıllardır bir türk dizisi şu otele reklam verse diye bekliyordum kısmet bunaymışne umdum ne buldum
@Çiğdem @MasacRE @Dosi Ekli dosyayı görüntüle 66667
goril yamana bakın ödül verilince nasıl arapça konuşuyor 😱 o ka konuştu konuştu aldığı ödülün adını söyleyemiyor en sonunda eee fazla meme yapınca akıl azalıyor tabi@Çiğdem @Aserat @Yiğitt @Dosi @DarkLegenD @Sherlock @dreamy @turkuazz @Maskeli Fedai @vadikızı @ozgur2113
Akın olmasa aşırı doz aşiret klişesinden fenalık geçirebilirim.![]()
eminim
Güzel gidiyor dizi![]()
Bir Aile Hikayesi'ni beğenmeyip bunu beğenmen. İçinde kaos isteyen yaşlı teyze ruhu var.![]()
Efsane bölüm geliyor, 2-3 haftaya 14-15 reytinge çıkar![]()
Yok artık, bu dizi bile fan kitlesi yaptı. 😱![]()
@Çiğdem @Dosi vadikizi serhatt ve yiğitti buldum yine?Ayy dizime bak yaaa
@Çiğdem @Dosi vadikizi serhatt ve yiğitti buldum yine@DarkLegenD @MasacRE @Maskeli Fedai @Sherlock @dreamy @turkuazz @ozmoturk
@Maskeli Fedai senin onun sırtından hançerlediğini sanmıştı ve ben tek sana güvenmiştim, kanmamıştim söylenenlere.@Dosi mi? ? Ortağım neler yapıyorsun...
@Maskeli Fedai senin onun sırtından hançerlediğini sanmıştı ve ben tek sana güvenmiştim, kanmamıştim söylenenlere.
Sen hemen @xemrexxx beye kandın 😱
o adama çirkin dedim kaç kere![]()
Bu arada Çarpışma konuya çok etiketlendin ama spoi var konuda. Başlığada yazdımİnanmadım zaten @Dosi hanım, iddiaların çılgınlığı karşısında şaşırdım sadece.![]()
@Maskeli Fedai senin onun sırtından hançerlediğini sanmıştı ve ben tek sana güvenmiştim, kanmamıştim söylenenlere.
Sen hemen @xemrexxx beye kandın 😱
o adama çirkin dedim kaç kere![]()
Şer odağı ve dış mihrak ittifakı resmen tencere kapaksiniz .ssİnanmadım zaten @Dosi hanım, iddiaların çılgınlığı karşısında şaşırdım sadece.![]()
Hayatımda gördüğüm en doğru tivit@Çiğdem @Dosi vadikizi serhatt ve yiğitti buldum yine@DarkLegenD @MasacRE @Maskeli Fedai @Sherlock @dreamy @turkuazz @ozmoturk
Daha öğrenemediysen @Sherlock ve ben Yavuz ve Kopuk gibiyiz ve aramıza girmeye çalısanların sonu şekil A gibi:Şer odağı ve dış mihrak ittifakı resmen tencere kapaksiniz .ss

Snn sevdiğin tıp erkek şöyle zatenDaha öğrenemediysen @Sherlock ve ben Yavuz ve Kopuk gibiyiz ve aramıza girmeye çalısanların sonu şekil A gibi:
Ekli dosyayı görüntüle 67141

Bu arada Çarpışma konuya çok etiketlendin ama spoi var konuda. Başlığada yazdımistersen ayrilan kimse spoi kutusuna alip isminide buzlayayım
![]()
Şer odağı ve dış mihrak ittifakı resmen tencere kapaksiniz .ss