ATV Hercai - Dizi Yorumları

Ne desem ki :X Sonrasında önerdiğim için pişman olma ihtimalim var diyim sen anla:A Ama şuan gayet iyi gidiyor. @xBUGRAx neden öyle demiş?
Ay bir de her yerde kitabı ortaya çıkmış, Watpadd kitabından uyarlama biliyorsun. İki yıl önce çıkan ve raflarda görmediğim kitap şu an ''en çok satanlar içerisinde'' :T:

• Güldürdün
Reactions: Forumdash
Ay bir de her yerde kitabı ortaya çıkmış, Watpadd kitabından uyarlama biliyorsun. İki yıl önce çıkan ve raflarda görmediğim kitap şu an ''en çok satanlar içerisinde'' :T:
Evet altbant reklamları çıkıyor habire:F Kapak resmi olarak dizideki oğlan mı diye bakıcam birazdan :F Eğer cumaları boşsa sende tvde izle. En azından yeni sezona götürür :A Mayısta s.final yapcak:X

:D aa doğru ya oda vardı dimi unutmuşum ben onu ama Erkan sağolsun düşürdü diziyi :T:
Bugün haftalıklarda zirveye yerleşmeye geliyoruz. :Z
Yetti bana 3 bölüm bakmam artıkın. :A
Evet altbant reklamları çıkıyor habire:F Kapak resmi olarak dizideki oğlan mı diye bakıcam birazdan :F Eğer cumaları boşsa sende tvde izle. En azından yeni sezona götürür :A Mayısta s.final yapcak:X
cannesta yıllardır bir türk dizisi şu otele reklam verse diye bekliyordum kısmet bunaymış :( ne umdum ne buldum :( @Çiğdem @MasacRE @Dosi 7.jpg