Uzun zamandır oynamıyordum zaten, bu söylediğin gereksiz konseptten sonra daha çok soğudumBu akşamki yarışmanın konusu aşk i memnu bekliyoruz kendine guvenenleri@Forumdash @turkuazz @Dosi @Harunnn60 @kerem @xBUGRAx @Aserat
Uzun zamandır oynamıyordum zaten, bu söylediğin gereksiz konseptten sonra daha çok soğudumBu akşamki yarışmanın konusu aşk i memnu bekliyoruz kendine guvenenleri@Forumdash @turkuazz @Dosi @Harunnn60 @kerem @xBUGRAx @Aserat
Ne sordularBu akşamki yarışmanın konusu aşk i memnu bekliyoruz kendine guvenenleri@Forumdash @turkuazz @Dosi @Harunnn60 @kerem @xBUGRAx @Aserat
Uzun zamandır oynamıyordum zaten, bu söylediğin gereksiz konseptten sonra daha çok soğudum![]()
Elif ve Nihalli soruda elendim. Çoğunluk da benim gibi yanlış yapmış zaten.Bu akşamki yarışmanın konusu aşk i memnu bekliyoruz kendine guvenenleri@Forumdash @turkuazz @Dosi @Harunnn60 @kerem @xBUGRAx @Aserat
Benimki Behlül'dü karıştırdın zaarSeninkini Beşir i![]()
Neydi soruElif ve Nihalli soruda elendim. Çoğunluk da benim gibi yanlış yapmış zaten.![]()
Son soruda Ednan beyin arabanın içinde repliği var sanıyordum, yokmuşElif ve Nihalli soruda elendim. Çoğunluk da benim gibi yanlış yapmış zaten.![]()
Behlül kimle nişanlandığında keşke demiş buna benzer bir soruydu.Neydi soru![]()
ElifBehlül kimle nişanlandığında keşke demiş buna benzer bir soruydu.![]()
Herkese 56 kuruş düşmüş zaten bir şey kaybettik sayılmayız.Son soruda Ednan beyin arabanın içinde repliği var sanıyordum, yokmuş![]()
Evet nasıl bildin
100lerce kez tekrarını izlemiş biri olarak ezberledim artık dizi hakkında herşeyiEvet nasıl bildin140000 kişi Nihal demiş ben dahil
![]()
Nihal ile hiç nişanlanmamıştı dimi ben orda baya uçmuşum.100lerce kez tekrarını izlemiş biri olarak ezberledim artık dizi hakkında herşeyi![]()
Nişanlandılar tabikiNihal ile hiç nişanlanmamıştı dimi ben orda baya uçmuşum.Zaten yarım yamalak izlediğim bir dizi sadece belirli deteyları biliyorum.
![]()
Evet nasıl bildin140000 kişi Nihal demiş ben dahil
![]()
Bu bilgiyi bilmediğim için bir şey kaybettiğimi düşünmüyorum.Cahilsin
Keskin ne demek olduğunu en çok bu gece anlıyorum diyordu Bihtere Elif ile olan nisan töreninde
2. Sezon Nihal ile nişanlandı![]()