Bıyıklarının olmasını açıklar bu durumBence gerçek Mustafa Sandal benim 25 yıldır saklanan sır @MasacRE
Bıyıklarının olmasını açıklar bu durumBence gerçek Mustafa Sandal benim 25 yıldır saklanan sır @MasacRE
Cidden yarışıp kazanamadıysa bu durumun tek bir açıklaması olabilir. Sandalye bunamış iyiceBence gerçek Mustafa Sandal benim 25 yıldır saklanan sır @MasacRE
Cidden yarışıp kazanamadıysa bu durumun tek bir açıklaması olabilir. Sandalye bunamış iyice
Kaç defa dicem ayoll bıyık mevzusu bizde doştan cinsiyet fark etmiyorBıyıklarının olmasını açıklar bu durum
İstemem onun gibi elti ortadakini alsın okız bak @serhatt ınkinin sarışın kankası ya da sevgilisi varmış sen de onu al serhatla elti olursunuz yine Ekli dosyayı görüntüle 70024
Musti bilememiş biz bildik @xemrexxxPopi şarkıları bilir diğerlerinde çakılır. Music Survivor'daki gibi onu duymadım, bunu bilmiyorum
çatlayın
Aferin tebrik ederim Doğru yoldasın
52 kuruş kazandım yarıştan. Eğer biraz zor sorsalardı bu kadar birinci çıkmazdı Şöyle klipsiz şarkılarından falanKaç kuruş kazandın