Zaman baya iyi geçiyor ama. Bilmiyordum öğrettiler sağolsunlar.Her üniye başlayan genç gibi sende mi düştün o batağa![]()
Zaman baya iyi geçiyor ama. Bilmiyordum öğrettiler sağolsunlar.Her üniye başlayan genç gibi sende mi düştün o batağa![]()
101 ve batak yurtların vazgeçilmez oyunlarıdır zaten, her yurtta bulunur gece gündüz onları oynayanlarZaman baya iyi geçiyor ama. Bilmiyordum öğrettiler sağolsunlar.@Afet Güçverir
101’e bugn niyetlendik de sonradan kimse oralı olmadı artık başka haftasonlarında.101 ve batak yurtların vazgeçilmez oyunlarıdır zaten, her yurtta bulunur gece gündüz onları oynayanlar![]()
Böyle mi geçiyor üni?101’e bugn niyetlendik de sonradan kimse oralı olmadı artık başka haftasonlarında.![]()
Bu kadar da değil n’aptın sen? Eğlencemiz var biraz da olsa.Böyle mi geçiyor üni?
![]()
Alttakiler de eğleniyor canım baksana yüzler gülüyorBu kadar da değil n’aptın sen? Eğlencemiz var biraz da olsa.![]()
![]()
Bu yarışmada tahmini ne kadar birinci çıkıyorAlttakiler de eğleniyor canım baksana yüzler gülüyor![]()
Konuya dön diyorsun yaniBu yarışmada tahmini ne kadar birinci çıkıyorYüzüm daha da gülmeli.
![]()
Bütün zengin olma hayallerim çöpe gitti.Konuya dön diyorsun yaniÇok çıkıyor ya, 5-10 bin kişi falan oluyor genelde kişi başı 1 TL bile düşmüyor
![]()
İddaa, sayısal falan oyna onlardan zengin olma şansın bile daha yüksekBütün zengin olma hayallerim çöpe gitti.![]()
O kadar şanslı değilim hem kaybedersek?İddaa, sayısal falan oyna onlardan zengin olma şansın bile daha yüksek![]()
Senin kullanıcı adını okudular, duydum.
Benim kullanıcı adım okunmadı atmaSenin kullanıcı adını okudular, duydum."Marul'cuk".
![]()
Ben akşamları oynayamiyorum dersler var .ss bozdur bozdur harca
Bugün son 3 soruyu sallayarak ben de kazandım, sakız falan alalım boşa gitmesin bari
Kazanamadım yine...